Saturday, April 6, 2013

it's begin !

HAI.///

cuti untuk sem ni baru bermula. dan esok, ada trip dengan kawan kita. tak sabarnya. moga Allah mudahkan segalanya :)

InsyaAllah akan update kenangan kat sana. InsyaAllah kalau rajin la. rasa malas nak blog ni ada kaitan jugak la bila ramai kawankawan yang dulu nya rajin berblogging tetibe dah berhenti berblogging. berhenti ke berehat ke. aku pon tak tahu. HAHA.

dan sekarang HOT dengan pilihan raya. tapi aku tak cukup umur lagi nak mengundi. dan rasa tergugat bila lagu lagu pilihan raya kat tivi. bila lagu muncul je. tukar channel. kau ada? K kaitan pulak.

ermmm. speechless . seriously. rasa kekok pon ada jugak.

Kbye.

No comments: