Wednesday, March 30, 2011

main taip taip taip taip.

Assalamualaikum.. 

i like red.pink.white.black.ngiii.main taip taip taip.

Hai semua semua..harap-harap sihat belaka..tak macam aku ni..asyik sakit perut je..huuu..terpaksa mintak sedikit minyak dari rakan sebilik kesayangan gue..hahha..dipersilakan Nana Farhana..hahaha..jangan jadi macam aku ni..makan asyik tak menentu..bila mak aku tahu ni mesti mak aku marah gile..hanya mampu tersenyum bila kena marah..hihi..sebab mak mana yang tak risaukan anak kan..lagi-lagi macam aku..kuat makan tapi asyik terasa lapar je perut ni..sebabnya aku dah ada pengalaman yang penuh bermakna dan berharga..haha 


Berhargalah sangat..dulu time aku darjah 3,aku asyik sakit perut je..bila dah teruk sangat..baru nak jumpa doktor..itu aku..bila dah sakit sangat baru nak jumpa doktor..hurmm..nak buat macam mana sih..rupa-rupanya ada gastrik..ala bukan serius pun..seciput je..tapi yang tak tahannya..lepas makan je muntah lepas makan je muntah..haiiisshh..habis kosong perut tanpa makanan.. 


Masa aku lepas je jumpa doktor..ayah aku masakkan bubur untuk aku..huuu..ayah ngan mak aku kata..''sorok-sorok makan..nanti adik-adik nak.''..bukan bermakna kedekut..tapi bendalah tu dah sikit..nak buat cam mana..hihi..aku pun makanlah sorok-sorok..haha..  



Bila aku dah beso beso macam ni..lantak kau la nak sakit ke tak..kekadang lepas makan je terus dah tak de makanan..sebab dah hilang semuanya..senang cite muntah balik..hiiiishh..bukan aku yang paksa..memang dugaan..tapi itulah kau..padan muka..=.=''...okay mr.gastrik is coming again !..hari yang lepas-lepas..ada dalam satu kelas ni..lecturer aku kata..gastrik ni bahaya..boleh buat sampai koma..part tu memang buat aku gerun sunguh..okay..aku tak nak jadi macam tu.. 


Dengan ini,kepada manusia yang bernama Farhatun Nabila jaga pemakann anda..tapi aku dah terlebih jaga kot..boleh dikatakan makan tanpa henti 'nampak sangat menipu'..tak caya tanya kawan-kawan aku yang lain..aku memang kuat makan lah..okay enough.. 


Kepada anda semua..jangan jadi seperti saya ni..belajar dari pengalaman orang..huu..'pandai betul kau berkata-kata.'..kalau nak rasa..cubelah..berani la.. 


Okay...entry ni memang tak ada content yang interesting untuk kamu semua..saja gatal tangan nak menaip..=_='..ambil ikhtibar sudah.. 

yang penting..

Selalu sarapan.siapa nak sedekah kat saya makanan sarapan.pleaseee..hiii.. 

BUKU 555 : hari ni hari HKK in my college..besstt..angkat thumb..:)

Wassalam.. 

4 comments:

rotashia faizal said...

bangun pagi masak sendiri sarapan tu... hahaha

..bicara hati ke hati.. said...

ala..tashia tolong la masakkan ..hahha..tashia kan mak..hahha

Farhan Zulhusmi said...

ok...aip2 chip...hahaha.....
farhatun nabila.....
datang blog farhan..
support blogger !!!

..bicara hati ke hati.. said...

baik farhan zulhusmi:)