Thursday, March 31, 2011

macam haprakewww..

Assalamualaikum..


Hello semua..apa anda sihat-sihat belaka..pada petang yang sejahtera lagi mendamaikan sambil mendedangkan lagu Dambaan Pilu yang dinyanyi oleh Khai..this song is between any any any any may fevret song..okahhhh..sambil disegari dengan cahaya yang menerangi di waktu sore..memerhatikan kelibat orang lalu lalang di jalan raya..dan dihiasi pandangan indah dari bangunan masjid..sejuk pandangan mata. 

Hari ni aku tulis status yang macam sengal tapi seciput kesengalan yang terserlah..like this.  

Okay tak sengal..just kidding.,tapi bak kata senah aku selalu tulis status yang sweet sweet..tapi kali ni tak kot..lalalal~..berbalik pada bab kita tadi..paling sibuk,paling gelabah,paling dan paling paling..no palang palang..paling jugak..okay aku dah merepek..aku jadi strees sebab banyak benda berlaku kat aku sekarang ni yang macam sengal..dengan present yang macam sebanyak banyak sengal,dengan muet nye.dengan submit assignment nye..dengan semua benda-benda yang berlaku kat sekeliling aku.. 

Wahai hati terimalah semua ini dengan hati yang ada ketetapan kepada-Mu..ada hikmah yang terselindung disebaliknya..kerna semua perkara di dunia ini ada hikmah yang besar..terimalah dengan redha wahai hati..


Aku tahu aku selfish cerita pasal semua semua ini..bila la hati nak menangis..huu~..tabahlah wahai hati..dan aku tak patut cerita semua semua ini pada korang tapi..biarlah orang kata apa..lagi satu..sementara ada line yang berkunjung tiba pada laptop aku ni baru aku terus menerus update..itu aku..lagu DAMBAAN PILU ni dah semakin menusuk-nusuk hati..okay hentikan.. 

Thanks for reading..and thanks to follow my stories always..sayang kamuuuu~ 

err..aku tahu tak cantik..saje je nak tepek kat sini.buatan tangan aku ni:)


And thanks one hundred thousand million billion and like star in sky ribu riban..ikhlas jadi kawan saya..mana lah tahu aku tak sempat nak cakap statement ni kat korang korang =_='' 

That's All.. 


Wassalam



2 comments:

rotashia faizal said...

wah wah.. tabah tau... cantik lukisan... XD

..bicara hati ke hati.. said...

hihi..terima kacih tashia..hihihi:')