Saturday, April 2, 2011

''penantian satu penyeksaan''

Assalamualaikum.. 


Ya BETUL..penantian tu satu yang amat menyeksakan..bukan pada aku..tapi aku pernah..errr..baru tadi aku dapat panggilan kecemasan dari sorang kawan aku ni..tengah seronok berbual-bual..tetibe aku pun tanya..macam mana dengan ehem..okay..dia sudah tukar topik..aku saja je nak tahu..akhirnya aku dapat juga mengorek rahsia dia.hahha..aku tak nak gi tahu dengan begitu detail..ini rahsia aku dan dia.. 
okay dok?haha..in my mind about my friend's feel now..BUATAN SENDIRI !haha..aku tahu tak lawa..just shut up !


Seperti yang aku bilang tadi ''PENANTIAN ITU SATU PENYIKSAAN''..hahha..apa yang korang faham dengan tajuk aku..ya..aku punya opinion..memang menyiksakan ,memang menggilakan..memang memang dan memang..tersiksa..bukan aku..orang lain..haha..kawan aku ni cerita dengan penuh detail..dari mula dia minat dengan budak tu sampai dia keciwa..oppss silap kecewa.. 


Ni aku nak share kat korang je..mana tahu korang pernah rasa macam gini atau sedang merasai..huh!..stop it..kawan aku tu dah lama tunggu ehem ni..ish ish..tapi sekarang dia keciwa..rupanya ehem tu ada hati dengan orang lain pulak..dia tahu dan terus keciwa..tapi nak buat cam mana..dia sedih sekarang..sabar ye kawan..mungkin ada yang terbaik buat mu~..sabar dong..perjalanan anda masih jauh disana dan disini.. 


Buku 555 :Disini DOTA disana pun DOTA..hahaha..tak nak cuba main?..errr..nanti nantilah..hahaha..  
                 :Dapat makan KEK BLUEBERRI..haha..sepotong je..harganya RM 3.50 sepotong kek.mahal             kan..err..aku nak la..errr..  

And..

''Sometimes we need to cry''

Wassalam

10 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

yeah, menangis itu perlu. (ke?)haha

..bicara hati ke hati.. said...

wafa :haishh..hahaha..perlu untuk kesihatan jasad dan juga jasmani..hahah

hadinesta said...

pebende B?>...

rotashia faizal said...

ye la.. sana dota.. sini dota.. main la.... :P

Farhan Zulhusmi said...

hehehe...tasha dah closing satu org lagi..cepat2 tasha..hahaha

Ahmad Hidayat said...

ko selalu lukis guna ape b??haha

..bicara hati ke hati.. said...

@hadi : tak habis habis dgan 'pebenda' dy tu..haha..anywhere thank u comment kat sini..aku baru nmpak ko muncul di blog aku..salam sejahtera..hahah

..bicara hati ke hati.. said...

@tashia :hahaha..main tu kena guna otak yang betul-betul harmoni..haha..sekarang otak sy mcam err..haha:)

..bicara hati ke hati.. said...

@paan :hahah..sana dota sini pun dota..hahaha..nanty aku try ar main..:)

..bicara hati ke hati.. said...

@dayat :haha..aku tahu tak lawa..aku guna paint je kot..hihi:)..