Wednesday, August 3, 2011

Ramadhan Pertama(:

Assalamualaikum.. 


Hait ! selamat menyambut Bulan Ramadhan yang penuh barakah..time dulu-dulu kalau nak wish Ramadhan Al-Mubarak kat sape-sape..gune mesej je..copy paste ayat kawan, and then antar kat ramai orang..sekarang wish gune facebookla,tweetla,blog la and banyak lagi yang aku tak tahu..haha..bagus jugak,jimat kos ye dok?haha..Sekarang ni aku gune blog nak wish sempena kedatangan Ramadhan yang mulia ni..And banyak betul bnda yang tak pernah aku alami ,kena masa Ramadhan pertama..gembira ada..shock pon ade..kuang kuang.. 

  1. Nak balik ke kolej,aku memang biasa naik Ktm,so aku pilah singgah Mines sebab ada 'urusan' kat sana..so, dngan rasa penuh annoying nye..aku berjalan naik eskalator..jalan setiap kedai dengan penuh annoying wehh..haha..huh..penat pon ada time tuh..  
  2. Balik ke kolej memang aku naik prebet disebabkan hari trsebut mmng tak de bas kan..so naik la prebet mana-mana..time nak sampai pagar tu je tetibe..mintak kad matrik..menggelabah aku cari mendalah tu..memang konfem la aku tak bawak bila aku dah check beg aku tak de..last last kene saman smpai 50 hinggit.haishh..nak tak nak kene terima lah kan..aku rasa macm aku kuang ajar gak dengan pak guard tuh..''biarlah''..aku baru skali je buat..haisshh..sabo-sabo.. 
  3. Ramadhan Pertama...aku buka sorang-sorang..hohoo..disebabkan roomate aku tak balik rumah lagi time tuh..tak pe pengalaman kan.. 
Ini lah yang aku kena..bnda yang aku tak pernah kena,kena time hari tuh..haha..tapi bila aku ingat balik macam nak tergelak sorang2..haha..okaylah..aku ada mid term hari ni.. 

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan  
Puasa! jangn tak puasa pulak 
Daaa.. 

..Wassalam..

4 comments:

hadinesta said...

bertuahnya.. bley wat menantu ni :D

Aiman Nazirmuddin said...

salam ramadhan.

..bicara hati ke hati.. said...

#hadinesta :gaponye hadi?haha

..bicara hati ke hati.. said...

#aiman nazimuddin :tenks singgah..salam ramadhan :)