Monday, August 13, 2012

shopping for raya.

Assalamualaikum.

Hai hai hai.

Hari sabtu lepas, aku memang dah plan nak beli whatever untuk raya ni. serious, aku risau bila baju raya tak beli lagi. aku dah terbayang , aku terpinga pinga dengan semua orang pakai baju brand brand . okai , gurau je. aku tak kisah senarnya, sebab tu beli last minute. wait! bukan last minute tapi last hours. haha  ., aku ngan shapa and wafa, lepastu terjumpa pulak reen dengan semar kat lif , tu yang pi sekali tu. haha.




 ,
sedap dap dap dap. kan best kalau burger macm ni besar gedabak. haha :D

blue ocean ^^,


amboii, seronoknya kaauu. haha



 gila semput nak beli barang. memula plan pi barang kat jalan TAR je. tetibe terpesong pi SOGO. gila sardin la kat sana. sampai aku rasa nak pengsan kat tengah tengah orang ramai. mengalahkan orang pi pasar. inilah feeling orang kampung masuk tempat yang penuh kesesakan. hahaha.lagi satu, part naik monorel tu, ada drama jatuh lantai pulak. tetibe brek mengejut. mana tak terkejutnya mak jemaah oii. haishh. lepastu singgah The Mines. ye ar, satu barang pon aku tak beli kat dua tempat tu. last last dapat kat mines. baik pi mines dari awal. adohh. naik teksi dari serdang sampai bangi. sebab ada member aku kakiny injured tetibe. ye la. berjalan dan bershopping guna kasut tumit tinggi. mana tak nya. kesian. so, naik teksi. nasib pakcik tu boleh bagi murah. murah la jugak. satu kete. dalam empatpolohhinggit. lepastu yang bestnya pasal pakcik tu, dia tahu kampung aku, sebab dia ada nak kawin dengan satu womn kat kampung aku,tapi tak jadi kawin. and aku baru tahu. kampung aku tu, untuk angkatan tentera keselamatan. patutpon orang kmpung aku kenal atuk aku dengan sarjan. okay. enough is enough. haha. fuhhh.

sini je kott. thanks tengok dan baca :)

ramadhan yang ke duapuluhempat :) bye.

1 comment:

Maithasa Syuhada said...

sshnya bila sakit x mkn ubat... jmput singgh blog sy yer :)