Sunday, November 14, 2010

hariku

Bismillahirrhmanirrahim... 


Kali ni aku nak post something yang..maybe tak menyeronokkan bagi korang..tapi hati aku jadi tenang sikit..sekarang ni keje aku berjalan je..mentang-mentangla duit biasiswa dah kuar..aish..aku tak sentuh lagi duit tu tau..hihi..aku gune bile aku perlu je..hihi.. 


Semalam aku kuar gak..bersama aku,tasha dan juga wafa..memang semalam banyak perkara 'gila' kitorang buat..ape yang telah kami lakukan??..tanya perut..tanya selera..hehee..daripada kitorang pergi..sampai lah kitorang balek..tak tahu nak story macam mane..terlalu panjang untuk meluahkan..haha.. 

Time aku ngah jalan-jalan cuci mata..tetibe aku dapat mesej dari orang yang aku sayang..haha..it's my sister..mesej nya membuatkan aku cuak..mesej nya berbunyi begini :- 


Adek : Yong..dgar cite..klo alang cite mesti sedih.. 
           (aku dah cuak dah time tu..)  

Aku   :ape die?napew?..  

Adek : alang tak tahu nk ckap ape..kite rase nak nangis.. (aku lagi ber+ cuak..= cuak gile..) 

Aku   :ape die?..(aku sedikit rasa geram)  


Ape ye setrusnya?biarla ia menjadi rahsia aku..haha..jangan marah..tak de ni pon aku tak boleh nak mengulas dengan lebih lebar selebarlebarnya..tak de kaitan pun ngan korang-korang ni..no hal la.. hihi..(-__-) ..yang penting..aku semalam tension giler ar pkir pasal benda ni..kalau ade sesape kene tempias..sori bori ye..sori..   

Lagi satu aku hepi jugak la..sebab dapat tunaikan janji membe aku..JANJI TELAH TERTUNAI!.Alhamdulillah.. 


Lastly..thankz untuk Tasha n Wafa!!(^^)








2 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

thnx to u too. for the free food*nasi goreng*. makanan free mmg sedap. HAHAHA :D

BicArA HaTi said...

hahaha...ye ke?..hehe...