Wednesday, March 16, 2011

Kucing yang tersangat cumiiiillll...

Assalamualaikum.. 

Hai sumo..eh?semuaaaa..hahaha..okay..hari ni aku dapat anak kucing baru..bukan terbitan dari rumah aku..tapi terbitan kolej yang aku tengah belajar ni..hihihi..alkisahnya begini..ehem..aku tengah main game baruu..ohoiii..orang kampung saya ada game baru..hihihi..gamenye bese je..tapi amat amat amat dan teramat menanamkan semangat untuk membanteras makhluk hijau itu..nak tahu ke makhluk hijau tu?..cubalah main game tu dulu..hahaha..okaylah..aku bagi tahu..tak payah la..aku bagi klu je ye..yang lebihnya..cari la sendiri..hihih..  

-ni aku cilok dari UNCLE GOOGLE-
Aku jadik geram dengan bendalah hijau tu..grrrr..okay kita sambung lagi tajuk besar kita..tentang anak kucinnngg..yang teramat comel tu..actually..rakan ku yang bernama Hasnah Kasiran..hihi..''sori senah..aku pinjam nama kau''..hihi..dia datang bersama anak kucccciiiinnngg itu..pastu..aku dngar ada orang gelak hilai tawa dengan penuh mesranya..haha..aku pun keluar dari bilik..aku tengok ada benda berbelangbelang hitam..wiiiiiii..anak kucinnn..yang kesesatan tanpa ibunya..wuuu..cedihnya.. 


Dia dengan bahagianya makan makanan yang diberi oleh tashia..apa lagi..makanan kucing..WHISKAS..standard sikit..hahah..rumah ni memang ada whiskas..tapi bukan kami yang makan..saja nak buat hiasan..aha..tak delah..makanan tu dapat dari tashia..kawan serumah guee..hihi..ada lebih..bagila kucingg kan..sodokoh la..kucinggg tu amat cumill..sampai sekarang tak tahu nek letak nama apa.. 


Jangan pandang rendah kat kucing ni ye..dia aktif..suka gigit..suka terkam orang..uuu..bes..dan dia suka tengok wafa main game..hahaha..amat khusyuk dia tengok kawan aku main game..haha..alahai..game angry bird gak..cumiiilll..malangnya..aku tak de gambar nak bubuh kat sini..sori..hihicumiiiillll... 

gmabar hiasan..wuuu..
Okay..selamat datang ke dalam keluarga kami wahaii kucingg yang cumiiilll..hihihi..^^ 



Wassalam..

2 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

dia dah tak ada :(
tapi xpe dia happy sampai lupe diri bile letak kat bawah parcel. hahaha

..bicara hati ke hati.. said...

tahu tak pe..kat dobi pulak tu..huuuu..cedihnya..dia kesunyian..:'(