Wednesday, March 23, 2011

tahniah angah !

Assalamualaikum.. 




Ehem..hari ni telah diumumkan bahawa keputusan Sijil Penilain Menengah keluar..jeng jeng..haha..teringat time aku ambil result..haha..walaupun tak berapa nak baguiiiihh tapi ada gak cikgu puji aku..ngggiii..hihih..seronok tidak terkata..so..alhamdulillah aku dapat lanjutkan pelajaran aku kat sini..sini tu mana?.kat sinilah..haha.. 



Sebenarnya aku tak nak cerita result aku yang lepas yang tak berapa nak baguih tu..tapi aku nak wish kat adik aku yang telah mendapat keputusan SPM yang cemerlang,gemilang,dan terbilang..biasalah belajar pun sekolah pandai..nak buat cam mana kan..hihi..eh..dia ni memang serius study..kalau bab main bola ke,main badminton ke,main kerem ke?main apa-apa jelah..dia je yang menang..''itu kalau dia main ngan aku la..kalau dia main ngan orang lain..tak tahu la..'' hihi.. 

Okay..aku tak nak cerita pasal benda ni..hahaha..pasal result pulak..hahah..nak tahu ke adek aku ni dapat bape..hihihi



-


-

-

-

-


-

-

-

-

-

-

-




-




-


-


-
nak tahu ke?


-

-



-


-


-


-


-


-






-


-




hahaha..tak nak bagi tahu..jangan marah ye..hihihi 


Result dia yang lebihnya A ..hahaha..tekalah berape.pandai pandailah teka..hihi ..PEACE NO WAR !..^_^



Ni lah adik aku yang pertama..hahah..sebab akulah kakak..wuuu..  Dia adalah adik aku a.k.a bodyguard aku..kihkihkih..

DENGAR SINI !
KEPADA MUHAMMAD FAIZ BIN ROSDI>>tahniah yer..bila nak belanja yong mangan ha?dimana janjijanjimu..haha..>.< 

okay..sampai disini sahaja..kepada graduan -garaduan spm..tahniah atas kejayaan anda..yang keputusan yang korang rasa tak puas tu..don't worry sebab masih ada peluang untuk anda menimba ilmu dan berjaya kelak..aminn..:]


..Wassalam..

1 comment:

Azza Firza said...

selamat pagi, tahniah untuk adik sis, thanx lawat belog azza, now, visit ur belog, ada masa, visit mine too ya :D maaf, pagi nie post HOT dan agak tak bertimbang rasa, namun masih baik hati :

Apa Kaitan AzzaFirza dengan BETINA dan BITCH ?