Saturday, March 26, 2011

picnic for my class

Assalamualaikum.. 


Hais semua sihat?..arap-arap dalam ekadaan sihat dan gembira macam aku ..hahah..hari jumaat yang penuh ceria dan mulia ni..kami telah merancang untuk pergi ke Sungai Gabai tapi rupanya sangkaan aku meleset..bukan pergi sungai gabai tapi sungau congkak..okay tak de sapa yang inform kat aku..grrr..=.=''..kami satu kelas pergi dengan menaiki 3 kereta..haha.. 


Memandangkan laptop aku memang tara ada internet..disebabkan aku memang nak sangat update pasal hari ni..kawan serumah aku yang sangat baik hati mengofferkan untuk pinjam internet beliau..hahaha..sejak semalam aku tak menjengah ke dunia IT yang sanagt menerujakan..hahaha..rindu bangat..aku tak tahu macam mana dengan lappy kesayangan aku..haha..tologlahhhh.. 


Okay..sambung cerita berita  aku tadi..haha..sebelum pergi banyak ranjaunya..kereta satu lagi entah kemana..hahha..dah sampai sana..nak cari tempat punya la jauh bangaaaaatt..nak jumpa tempat cantik kan..hihi..sampaikan kena gelak sebab jalan terhuyung hayang..okay..MUKA INNOCENT..yelah..barang yang aku bawak bukan main berat sangat..bawak makanan pulak tu..so..kalao tengah bawak makanan ni kena sopan dan santun sikit..hahaha..  


Okay ni antara gambar terhangat dan menarik di pasaran pada bulan ini..hahahaha.. 



Antara gambar yang perlu dikongsi bersama anda !hahha..

sebelum bertolak..
muka pagi..haha


baca doa



kami:)

atas permintaan ramai..haha




management b (perempuan)


ni..muka olang suka makan..haha..peace..

time to pulang..
drebar kami yang berkaliber..hahaha..
Yang penting kami selamat pergi dan selamat balik..alhamdulillah..Allah mengabulkan doa kami..alhamdulillah..semoga kenangan yang terbina ni takkan mati dalam hati..^_^..


Wassalam..

9 comments:

rotashia faizal said...

comelnya atas permintaan ramai tu XD

_aLiaHwaFa_ said...

gambar iera tu comel~ :D

..bicara hati ke hati.. said...

tashia : hihihi:)

wafa:tahu tak pe..:)

Ahmad Hidayat said...

perhh..kontroversi ni..haha

..bicara hati ke hati.. said...

dayat:apa yang konroversi?..cecite cecite..hahaha..XD

Farhan Zulhusmi said...

bie........aku nak nangis....nbak nangis...
one day kita mesti akan berpisah kan...emmm

..bicara hati ke hati.. said...

paan:jangn la macm tuh..aku pon tak nak pisah ngan semua orang..sedih ni..:'(

Farhan Zulhusmi said...

emmm....
yg berjumpa akan berpisah jugak kan???
insyaAllah perpisahan ini yg wtkan kita semakin rapat....amin.........

..bicara hati ke hati.. said...

aminnn..aku pun harap macam tuh..kita berdoa lah selalu..aminn ya rabbal alaminnn..