Sunday, May 22, 2011

Alamak !

Assalamualaikum..

Hai semua..tak tahu nak tulis ape..tapi bace jelah kalau rajin..chaiyok..pagi tadi eh bukan tengah hari sikit..kolej aku call..dia kata..aku kena daftar degree 26 may ni..hari khamis..minggu ni kott..aigoo..nak kata gembira toklah..nak kata sedih..toklah..ermm..kena belajar lagi..otak ni tak cukup rehat lagi..result plak tak tahu bape..tahu tahu tak leh bukaka..punyalah rasa nak buka portal tu membara,bersemangat,berazam..tapi hampeh..tahu tahu ade hutang 11 hinggit..nasib baik 11 hinggit..cube kalau 111 hinggit..bkan aku yg turun esok..mak ngan ayah aku turun..mak aku cakap..bayar je..=.='..masalahnya aku tak tahu kenapa aku kena bayar..yang lain..ade yang tak kena bayar..ade yang sampai 38 hinggit..tah ape benda yg dicaj nye..adoyai.. 

Sebenarnya aku nak membebel pasal ni..nanti kalau aku lelebih..masuk berita harian pulak..hahaha..okay joking je..jadi femes..hahaha..sambil aku update blog ni aku dengar lagu ''Babak pertama''..ala yang cerita JUVANA..best gile wooohh..haha..okay bese jelah nabila oii..=.=''..kalau nak dengar..bukak tv3 hari isnin pukul 9 mlam..haha..aku tengah promote ni..agak-agak.dpt penghargaan tak?haha..okay..lupakan niat anda..bila aku dengar lagu ni sambil taip..aku punya idea bnyak..taip taip pong jadi laju..haha..upload lagu ni kalau suka..pastu sambil tu update blog..haha..cayalah..bese jelah.. 

Ni lirik lagu nya..hehe..


Babak pertama bermula saat ku terlihat mu
Waktu seakan terhenti terpinga mencari
Rasa yang takkan terungkap tak pernah ku alami
Cuba aku mengerti

Korus
Teruja aku mengejar mu
Bermimpi memiliki mu
Tanpa perlu ku endahkan dunia, dunia
Biarkan ku terus berlari
Cuba merajai mimpi
Tiap bayang mu akan ku jejaki nanti

Oh…

Takkan ku menoleh lagi walau gelapnya hari
Ku yakin akan temui semuanya di sini
Walau ke mana kau pergi tetap akan ku cari
Ku tak akan berhenti
(ulang korus)  

Buku 555 : Al-Fatihah untuk mangsa runtuhan ..sedih bile dengar..takzaih diucapkan..:( 

..Wassalam..

2 comments:

Perfect Two said...

melampau lampau bebelnye, bayo jela bee!
haha
aku denga yang tu untuk bilik. kan ke kite tinggal lebih 1 hari? kan?

hadinesta said...

AL - Fatihah