Friday, May 20, 2011

Draft :befday.mum.teacher

Assalamualaikum.. 

Hai semua..kali ni..ade  prkataan draft yerk..macam tashia buat blog beliau..draft tentang befday dy..thanks tashia..ade jugak nama saya..hehehe..bangga mak aihhh..kali ni aku nak bt draft banyak wish..hihi..tapi tulah masalahnya..baru sekarang ni rasa macam nak update macam-mcam..ape pong..tak pe...janji update kan?hehehe..daripada biar dia bersawang-sawang..berhabuk habuk..baik update kan kan kan..hehe..sebenarnya bulan mcm special sikit..sebab banyak hari jadi..agak ar..haha 

okay..kita muakan dgan 14 may ye.. 

14 MAY - hari jadi tashia !!..hepy besday to you..semoga tahun ni memberi anda kegembiraan yang banyak..rezeki yang banyak dan dipanjangkan umur..insya-Allah..aminn..saya doakan kamuu ni..semoga apa yang kamu citakan itu dirahmati Allah dan dikabulkan..amin amin amin..senyum sokmo..kerana senyuman kamu amat berharga..miahahahahha..jgn geli..hahhaa 

15 MAY - tak silap aku..ni hari MAK sedunia kan..hihi..tahan lagi nak wishh..hehehe..nak tahu ape..baca tarikh seterusnya.. 

16 MAY - ni pulak hari guru..memang setiap tahun sambut setiap sekolah..kankankan..pastuh bagi hadiah kat cikgu yang kita suka..haha..disebabkan mak aku pong guru gak..aku pong nak wish..tapi aku tahan tahan tahan..mak aku jadi ustazah kat sekolah rendah..tyme aku darjah 1 hingga 6..memang satu sekolah..mak aku guru..aku murid..sebab tu..macam kalau gi sana je..anak ustazah anak ustazah..tapi dlm kampung jelah orang cakap mcm tu..tulah kena sopan sikit..time raya pon sape yang datang umah aku pong kena sopan..hahaha..tapi sekarang mak aku tak ajar kat kmpung ni lgi..mak aku tukar sekolah..jauh lagi..hehehe..hari tu aku tak wish pon..kalau nak tahu..baca bawah pulak.. 

17 MAY -hari ni pulak..hari jadi mak aku..tyme nilah aku nak wish semuanya..hari ibu,hari guru and befday mak aku..hehehe..bagi hadiah pun tak mahal sangat la..aku kan kecik lagi=.=..bukan msalah kecik ke tak..tapi duit tu kecik sangat..haha..bagi hadiah pon simple tapi boleh gune bile-bile masa..hahah..ce teka..ahah..malam sebelum hari jadi mak aku..ayah aku ngan adik aku dah ade plan dorang..masalahnye sekarang..aku tak tahu pun mereka ni ada plan..tak aci..huh..tak bagi tahu aku pong..=.='..tapi tak pe..tahun dpan ade lagi..hehe..okay..aku wish 3 dalam 1..hehe 

okay..hehe..itu saje draft untuk kali ni..lain kali kita buat lagi yerk..haha.. 

..wassalam..

2 comments:

rotashia faizal said...

hahaha.. mekasih mekasih... XD

..bicara hati ke hati.. said...

same-same..:]hehe