Sunday, May 1, 2011

K-POP versi Malaysia ?

Assalamualaikum.. 

Twit twit..dengar cerita ada k-pop malaysia punya..hahaha..bila aku tahu..tergelak gila..lagi tambah gelak bila ada gambar dorang..waterpark..bajet gile gile gule gilewww..jangan tiru la weyy..tak jadi pong..bajet cute la..hahahah.a.aku tak berenti gelak ni..bajet gile..ada orang yang support ke..kalau ada yang support tu memang ada something wrong somewhere la tu.. 

Bukan nak kutuk la..tapi memang pong..memalukan nama MALAYSIA yang tecinta lagi terasayang ni..hahahah..geli gelemen la aku..aku punya post kali ni macam sengal sikit la..kata orang..''supportlah industri malaysia''..heyy..tulunglah..macam mana nak support kalau sini terdedah..sana terdedah..semua terdedah..tak hiraukan aurat betul..aku nengok gambar pun naik menyampah gilewww..  

KPOP korea




 


KPOP yang ada kat Malaysia
waterpark!

geli nye~

bajet hot la.
So..conclusion nye disini..tak payah nak tiru korea sangat la..memalukan la macam ni..korea tu semua nye comel-comel..memang la hott..tak tahu dosa ke ha?..aku harap..tak payah wujudkan kpop kat malaysia pong..buat apa pong..naik menyampah adalah.. 

K..bye..:]..fikirfikir dan renungrenung kan...nak buat ape pong..tak cumil pun..agak-agak ar..jangan nak SS sangat.. 

Peace..:]

2 comments:

Ahmad Hidayat said...

dah 3 blog aku bace psal kpop ni..haha
caring betol ko pasal kpop ni..hihi

..bicara hati ke hati.. said...

hahaha..kelakar plak ada kpop malaysia..hahaha