Sunday, May 1, 2011

nur kasih the movie

Assalamualaikum..  




rasa macam dah lama tak update blog..*padahal..baru bape hari kot*..dengar cite nur kasih The movie dah nak keluar..siapa yang ada gelaran tauke movie..sedekah la kat kami ni ha..hahaha..dulu time nur kasih versi drama punya..gile femes..aku ingat lagi time SPM..malam-malam penuh dewan makan dengan orang..gara-gara  nak tengok drama Nur Kasih tu..kat dewan makan tu ada satu tv je..bila ada versi emosi sikit..habis kerusi campur meja berterabur merata-rata..


Bila warden datang je..terpaksa balik asrama..dengan kehampaan..yang penting..gila femes la nur kasih versi drama..penuh dengan debaran..kalau dah tengok satu episod..macam nak tahu apa yang berlaku seterusnya..kan kan kan..okay..aku je yang perasan..okay itu je..ni pun sesaje je nak penuhkan post untuk hari ni..final minggu depan wehh..lagi takut..tapi buat rilekk je.. 

lagu tema Nur kasih ni best gak..''TANPAMU-Sabhi saddi & Helena ''.. 

Okay..akhir sekali..doakan aku boleh jawab peksa untuk final ni ye..hiiii..:] 


..Wassalam..