Saturday, June 25, 2011

Percaya

Assalamulaikum.. 


Ehem..tajuk agak serius..dan orang yang menulis pun sedang serius..kahkahkah..percaya?firstly,aku nak mintak maaf kalau apa yang aku tulis ni..mengguris hati sesiapa..tapi sekadar mengupdate apa yang ada dalam otak..sebab aku sedang mengalami DILEMA PERCAYA..ada ke?okay,just follow je ape yg aku nak taip taip ni..haha..korang akn tahu jalan ceritanye ape..sebenarnya bukan snang nak bagi kpercayaan kat seseorang ..bkan tak percaya..tapi ambil langkah berhati-hati..kalau yang kita tak kenal lagi la aku tak percaya,bukan apa hati-hati..kan kan kan..lagi lagi,lagi lagi situasi yg paling 'best' sekali..bila orang nak pnjam duit..bkan tak nak bagi..tapi..bagi tahu sebab kenapa..pun kita dh tahu org tu macam memperolok olokkan kita..haish..misal kata lah..ni bkan kawan aku la..ni org lain....haha..dgan alasan dompet ilang,laptop ilang and so on..bile ditanya,yang ari tu..ko mintak aku money tu kenapa?boleh pulak cakap..aku tak ingt sbab apa..kalau nak bohong pon..agak-agak la..adoyaiiii..bkan tak nak tolong tapi was was..kan org kata..kalau waswas jgn bt kan?haha..lagi lagi,aku ni daklah dak kolej yang mesti banyak pelaburan..duit buku pun aku tak bayar lagi..agak agak la nak pilih orng..haha..okay lupakan.. 


YEAY!!..dpat balik rumah..haha.ingat tak anak kucing yang aku nak bagi dy jinak tu..aku balek umah,dy dah jinak dah..ayah aku bagi nama BOBOI..dengar ye nama BOBOI..sweet tak?kahkah..bkan aku yg bg nma ye..ayah aku ye..nak bt cam na..haha..okay..tadi aku baru nmpak anak kucing tepi jalan..org letak kat situ..aku ingat nak patah balik ambil anak kucing tu,and then aku bela..tapi nak bt cam ne tak leh patah balik dah..haha..menyesal tak sudah.. 


Akhirnya aku dpat idea nak update blog ni..okay..dah lama tak update..:) 


..Wasalam..

11 comments:

khairul_fatehah said...

stuju sgt!!...

..bicara hati ke hati.. said...

betul yam!byak cerita aku nk cerita kat yam..rindu sgatttt..:))

_aLiaHwaFa_ said...

oh pasal duit tu eah? go bee go! tanya dia betol2 kenapa dia nak pinjam.:)

Ahmad Hidayat said...

boboi tu nama aku mase 2008 dan 2010..haha

Perfect Two said...

yayy!

hadinesta said...

nak pinjam 10000000 bley?... haha :D

..bicara hati ke hati.. said...

#wafa :a'aah..nanty yg selebihnya aku cite kat kau ye..hehe..:)

..bicara hati ke hati.. said...

#Ahmad :haha..melekatla nma ahmad..haha..ye ke?nak org pggil kau boboi tak?hahaha..

..bicara hati ke hati.. said...

#senah :YEAY..hahaha..ap yg ko yeay kan senah?haha

..bicara hati ke hati.. said...

#hadi :haha..ko ingt muka aku cop duit ke?hahaha..:)

Mya said...

Pfft, boboi? Alahai comelnya nama :D