Friday, September 23, 2011

bila mata kalis tidur.

assalamualaikum..


sekarang jam laptop aku menunjukkan ..ermm..dah nak pukul 5 jugak tuh..haha..memang kemain susah nak lelap mata wehh..apa lagi bukak laptop..line kemain laju nye mengalahkan kuda berlari..haha..actually..aku tengok movie..sekarang otak macam dungu nak buka buku.*amat kejam ayat* ..esoknya nak peksa baru malam nak bukak buku..tak serik serik lagi ke..*saiko diri sendiri*huh..time aku tak dapat tidur la, aku selongkar kat laptop..cerita apa yang boleh ditengok bagi menghilangkan rasa bosan..

''i got it ''

sebenarnya, aku memang dah lama sangat nak tengok cerita ni..memang dah lama dah..tapis semalam  dapat dari member aku..pernah tengok '' how to train your dragon'' aku tahu dah tengok punya..aku ni kuno zaman batu punya kalau nak tahu..semua dah berabad abad tengok ..aku baru je tengok..haha..kfine..best jugak la cerita ni..cute dragon and nice ending..haha..aku malas nak review..sebab movie ni menag dah berabad abad*nampak beno menipunya*.. 

k.

bye.

..wassalam..