Monday, October 3, 2011

mimpi.

Assalamualaikum. 

Hai! 2/10/2011 aku terlibat dengan program Innovology sampai 3 /10/2011 ..banyak ilmu yang aku dapat daripada program tu..Alhamdulillah..bila ramai yang join rasa semngat tinggi pulak..hehe.tapi petang tadi aku dapat khabar buruk, yang ada salah sorang kawan aku.yang familynye ditimpa kemalangan..doakan moga keluarganya selamat.aku dengar adiknya tak sedarkan dirinya..mak dengan abangnya pun ada cedera..Ya Allah..selamtkan mereka. 

.sebenarnya..bila aku tahu berita ni. aku terkejut sangat sangat..sama macam mimpi aku..hariahad semalam..aku rasa macam ada something tak kena..dalam hati aku ''macam dah pernah rasa..dalam mimpi..'' tempat pun seakan-akan..pastu yang aku ingat sikitsikit dalam mimpi..ada sorang kawan aku ni akan call aku..tapi aku tak ingat sebab kenapa dia call..nampak macam penting sangat..itu yang aku ingat dalam mimpi aku lah..lepas aku cakap ngan wafa..aku dah pernah rasa..pastu dia kata ape ye? aku tak ingat perkataan tu..tak ingat la aku.

pastu aku tunggu je telefon aku bunyi..tapi tak de..alhamdulillah sangat..tapi hari ni aku dapat satu mesej khabar buruk..memang orang yang aku tunggu semalam..orang yang sama dalam mimpi..memang kitorang dah lama tak contact..tiba tiba dia bagi tahu aku yang family nye kemalangan..teruk jugak..pastuh sejak tulah aku rasa macam susahati..sama je dalam mimpi aku..aku tahulah mimpi tu mainan tidur tapi bila dah jadi betul itu apa sebenarnya..aku tertanya-tanya ni..aku just nak ceritakan apa yang aku rasa kat sini.. 

sebenrnya aku kenal family nye sebab satu kampung dan kitorang memang dah lama kenal.

K thanks sebab sudi baca. 

..wassalam..

2 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

oh perkataan aku cakap tu 'deja-vu'.

hadinesta said...

comey molek la tu...