Tuesday, October 18, 2011

cuti sem.

Assalamualaikum.

sambil pasang lagu SUARA KU BERHARAP.

hai! aku rasa dah banyak berhabuk aku punya blog.ni salah empunya blog ni.tak sapu loklok.adohmak.tapi aku tetap kat sini.haha..sebenarnya cuti sem dah lama berlalu ,tinggal nak masuk sem baru jeeww..haha..mampuih la kau..result setakat ni macm tak puashati lagi la nampaknya.nampaknya kena usaha lebih untuk sem depan..aminn..tahniah la pada kawan kwan aku yang berjaya memuaskan hati dengan result depa..ingat nak dapat dean..itu mimpi je la wooii..doa tambah usaha banyak-banyak..sempena cuti sem ni..tak banyak mana aktiviti ..pergi melaka wooii..and then ada training innovology,appointment apeape ntah..kemas rumah..masak..tengok movie..banyak lagi la.. banyak jugak ye..tapi senantiasa bosann..lagi pun berapa hari lagi nak masuk kolej ni..kott laa..haha..sebenarnya tak tahu nak cakap ape..sekadar nak buat permulaan untuk blog yang dah lama tak update ni..harap-harap lepas ni idea boleh maimai banyak lagi..haha..

Okay..

..wassalam..

No comments: