Sunday, September 18, 2011

jaga diri baik baik ye kat sana.

assalamualaikum..

hai! sebenarnya..aku kena menghadap buku arab..sebab esok aku nak peksa..aku baru baca 1 bab..bila aku tulis nota kat henset aku pasal pesanan ayah ngan mak aku..boleh la aku physco minda aku suruh study..haha..sebenarnya post aku kali ni untuk seorang kawan aku yang nak pergi mesir.rasanya tak terlmbat kalau aku ucapkan tahniah atas kejayaan dia dala STAM..tahniah FADHILAH!.rasanya dah setahun lebih aku tak jumpa dia dah..uhhuu..bila lagi aku nak jumpa..InsyaAllah..pasti jumpa nanti.. 

time aku form 5.

Aku sebenarnya dah anggap dia macam kakak aku..seriously..sebab dia matang..bila aku ada benda yang konpius..aku akan cuba tanya dia..sebab dia PRS satu dan penolong ketua asrama..haha..aku dah lama gile gile gile tak jumpa dia wehhh..

pesanan untuk fadhilah

hai fadhilah !lama aku tak jumpa kau..ko sihat..aku rindu gilak kat kau..bila lah nak buat reunion sama- sama..firstly, aku nak pesan kat ko..jaga diri baik baik tau..ingat tanah air Malaysia..haha..*perlu kew.. dan jugak kamik..aku takkan lupa bila aku raya umah kau..ada roti campur bawang putih bakar..sedap..roti tu cicah dengan sup campbell mushroom..sedap!..sebab time tu first time aku makan benda tuh..banyak gile aku makan..bila lagi nak raya umah ko..huhu..ingat Allah selalu..:)

yang penting..jaga diri baik baik kat sana. :)

lastly..terima kasih sebab sudi berkawan dengan aku yang tak berapa nak baik ni..aku akan doakan keselamatan ko selalu..Insya Allah..jaga diri baik baik..kalau nak keluar ajak la kengkawan..jangan keluar seseorang..okay! :) 

sampai disini saja..terima kasih la sebab baca ni especially fadhilah yang akan naik flight esok 19.09.2011..take care ! to fadhilah..kalau rajin lawatlah blog aku ni,.hehehe.. *.*

k..

..Wassalam..

No comments: