Thursday, December 29, 2011

jadi misz puss puss.

assalamualaikum..

Hai!pekabo korang?sebenarnya laptop aku ni nak kena antar kedai.tapi sempat lagi menaip untuk santapan pagi..cececehh..haha..kat rumah ni, macam2 aku buat..satu hari ni,adik aku yang 4 tahun bawak anak kucing balik umah..hari first tengok okay lagi kucing tu..bila dia bawak ke second hari, anak kucing tu luka..kesian gilaa..dengan penuh rasa perihatinnya..aku letakkan minyak gamat..walaupun aku rasa macam lambat sembuh..tapi kita kena berusaha..ye takk?haha..bagi dia makan and minum..kelaparan rupanya..patut la kurus kering.. 

ni dia santapan untuk korang >>


"kesian tak kat saya?"

sebenarnya luka ni aku tak nak bagi gambar yang nampak sangat..sebab teruk sangat lukanya..mesti korang gelii..lagi satu..nak melayan kerenah budak 4 tahunni haa..

habis basah lencun kejar budak ni..main hujan dengan jiran sebelah..adoii..sampai merayau kejiranan depan*perlu ke ayat komsas ni.haha..beselah..kecik kecik pun aku main hujan..sekolah jeram dulu pun main hujan..last last menyorok bawah tangga sebab tak nak warden nampak..hahaha..best nye time tuu..

okay..itu je kott..nak bawak gi klinik komputer..weee~ 

..wassalam..

No comments: