Tuesday, December 27, 2011

spaghetti time!

Assalamualaikum..

Hai! orang macam aku ni suka sangat post benda yang semalam punya baru nak post hari ni..haha..beselah..penat sikit..haha..gara-gara main water confident..kesannya sampai sekarang ada lagi..sakit gile..aku ingat lari marathon je sakit macam ni..rupanya dalam air pon boleh...haha..okay..lepas kitorang balik dari koku..kitorang terus mandi..mana taknya..air tasik busuk kemain..lepas tu, semua terus tertido..plan nak gi nilai punya semangat tido sekejap..takut terlajak tido sampai tak jadi pegi nilai..haha..takut macam tu je..haha..memang plan nak buat spaghetti..seronok ar...dapat masak sesama lagi..with wafa, ain,senah,madiha..tapi eija pulak dah balik time tuh..tak dapat la nak merasa..haha..

Aku malas nak taip banyak2..ni ha gambonye..
ini tugas aku_menggoreng.
ni cekodok durian.aimi bagi..aku first time mkan.ahha





maaf,bape kali cube rotate gambar..tak leh pulak..serongkan kepala anda kalau nak tgok ..HAHA..

geram betul bila nak tengok kena teleng banyak banyak..haha..apakan daya henset murahh..haha..madiha masak memang superb wehh..hahaha..

creadit to : wafa,ain,senah,madiha,aimi and thanks a lot sebab sudi datang umah kami yang tak berapa tuh..>> tashia and shafa :)

..wassalam..

4 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

hoi hoi mana gambar carrot aku potong? hew hew hew

HasnahKasiran said...

Henset koreaaaa! Wuuu.
Hahahaha.
Korang masak sedap, aku je yang tak lalu nak makan. Perut melayu.

khairul fatehah said...

nie sempena apakah ?

Dinul Islam said...

eeee, korg nie suke msk time diniy xde....huk3