Wednesday, February 22, 2012

assignment in study week.

Assalamualaikum..



Hai! Haha..minggu dpan aku dah mula nak final exam..dua exam sekaligus dalam satu hari..haha..tapi aja aja fighting! haha..*daripada kau membebel kat blog ni baik ko pergi spend time ko dengan buku..haha* cakap diri sendiri..

apepon ..good luck untuk semua kawan-kawan seperjuangan aku..and semua semua..haha..ada siapa-siapa yang nak exam lagi..GOOD LUCK la yee..haha

yang ini penting untuk korang baca..peliss..baca dalam hati pon tak pe..baca kuat kuat lagi boleh..bagi semua orang kat situ dengar..HAHA














بسم الله الرهمن الرهيم .









semoga farhatun nabila dapat jawab periksa and dapat dean untuk this sem and next sem..lebih baik jika beliau dapat 4.0 untuk final this sem and next sem  forever and ever.. aminn~ 







terima kasih sebab doakan untuk saya..ikhlaskan hati anda..hihi :) 

thanks jugak sebab invite blog titewww..haha

..wassalam..

No comments: