Friday, March 2, 2012

tag without tag.

Assalamualaikum.

Hai! bila aku baca blog wafa. aku teringin nak buat tag..tapi bila aku nampak tak de tag..terus tak jadi nak post blog pasal tu.hahaha.last2 terus suruh direct.


Q1. Cartoon, drama, dan movie favourite dari kecik sampai sekarang dan kenapa. jawab ketiga-tiga tu tau
nak kata tak de suka cartoon,drama, dan movie time kecik ada tu memang la ada..tapi tak delah sampai besar pun nak suka kan?haha..sekarang dah 2012..time dulu..lain..sekarang pon lain..tapi satu jelah..dari kecik(darjah 6) aku suka cerita korea > stairway to heaven. sedih woo tengok drama tuh.haha





Q2. Kos yang korang dapat sekarang ni ada kaitan tak dengan cita-cita yang korng idam-idamkan dari kecik?
memang tak..sebab dulu , cita-cita aku nak jadi doktor..tapi bila dah terlajak masuk sekolah..memang tak dapat nak teruskanlah..haha..






Q3. Korang rasa, korang ni orang yang macam mana? personality macam mana? nak perasan sendiri pun takpe =p
makan banyak..aku  sendiri pon  tak paham ..aku akan makan bila aku lapar..tapi kalau lapar sekali sekala tak pe..ni lepas satu jam lapar lepas satu jam makan balik..aisshh..alhamdulillah..:)








Q4. Apa pendapat korang tentang lelaki yang suka tengok MV girl groups tapi tak suka lagu tu? 
ermm..no comment la pasal ni..haha




Q5. Korang treat family dengan kawan, lagilagi kawan rapat macam mana? sama tak? kalau tak sama, kenapa?
-.-' soalan apa ni? mestilah tak sama.tapi jangan biarkan rasa hormat tu tak ada dalam diri sama ada kawan or family.harus ada hormat :)





Q6. Antara ibu, ayah, abang, kakak, atau adik, yang mana korang lebih rapat? kenapa? 
mana mana je..tapi pada aku..mak ngan ayah tetap no 1..and my adik adik jugak. :)






Q7. Semalam pergi mana dan buat apa? 
pergi makan kat aruna.makan nasi goreng tomyam.lambat beno smpai.pastu time wafa drive.nampak ular.I hate ular. -.-'






Q8. Ballad, rock, dengan jiwang kapak, mana satu lebih suka? kalau jawab yang tak dinyatakan sah beruk. hahhaa =p
mana mana pun boleh.ikut mood.kalau mood sedih pasang la lagu rock.kan kan kan?haha




Q9. Rumah Idaman.
apa-apa pun tak pe.janji ada bumbung sudah.haha  ..and that house have happy family forever and ever.






Q10. Apa hadiah paling ntahpape korang pernah bagi.
pernah bagi kan? paling pelik..kain pelekat..haha..tak mau cerita panjang panjang.haha





Q11. Kenapa mostly Malay Movies takde kualiti? 
tak de kualiti? tanya kat dada sendiri..ikut jalan cerita jugak..tapi kalau macam cerita upin ipin..itu sangat hebat..sebab jalan cerita dia tak mengarut dan tembus sampai pasaran luar. :)



done! hehe :D

>WAFA nak coolblog! Hahaha

No comments: