Monday, May 7, 2012

pesta buku 2012 :D

Assalamualaikum.


Waaaahhh ! lama sudah ku tidak menitipkan sebarang khabar berita di sini. * ceceh ayat nak power je. biasa la bila orang dah sangkut dengan novel jiwang. * ini trjadi kerana adik aku yang baru balik asrama bawak satu novel ni , tajuknya "cinta kontrak" . punyelah dia beria suruh aku baca. last last aku baca jugak. kau gila tak terbahak bahak aku baca novel tu. serius. aku gelak gila. disebabkan ia terlalu best. novel tu tak smpai dua hari aku dah habis baca. tapi jangan salah faham, alhamdulillah, Kalam Allah itu aku tak terlupa baca okay. wajib baca lepas maghrib. WAJIB okai.! haha :D


okay, satu perengggan sudah pun lari dari tajuk YANG SEBENARNYA(yuna) hahaha.okay, aku gurau je. sabtu yang lepas. before tu , aku memang dah janji ngan adik aku nak pi pesta buku, berzaman zaman yang lepas. dia tahu aku balik cuti sem. lagi lagi dia tak ada apa nak buat. gaya duduk kat kerusi malas je. orang pencen dari SPM. nak buat macam mana kan. hahaha.


aku, adik aku yang ke-3 ngan adik aku yang ke -4 ngan kwan aku Aisyah a.k.a Ecot. haha..macam biasalah. naik bas and then naik tren. pergh time tu ramai beno naik tren , biasalah. ada important event time tuu. lama jugak. ahamdulillah. smpai jugak.


first book aku usya, novel la  hape lagi. \


macam macam aku beli. time kat booth pts pulak. terpandang pulak buku photoshop. punyalah meliar mata ni .terbuntang pulak mata aku time tu. hape lagi. ade money boleh cakap la. and then aku pilih pilih jap. tarik and bayar. YEAY! hasrat dulu dah tercapai. sebenranya buku tak de pon dalam list. sebab list nye dah berhabuk and basi. sebab dari dulu aku cari buku tu. bila peluang ade depan mata jangan ditinggalkan. nanti mata berair atas pemergiannya. hahaha . ape aku merepek ni?


dah seronok borong. time to eat eat. haha. lapar gila. bila nampak buku je rasa macam terpandang makanan.haha.and pulang bila terperasan lain mcam. ghupenye ternaik tren yang slah. kakaka. padan dengan muka.and then pi dekat stesen putra balik and balik ke tempat masing masing. tunggu bas and balik. bape kali balik ntah. hahaha.


okay, smpai sini je. maap kutidak menitipkan gambar. kerana itu, anda berasa bosan bukan? haha .


Enjoy, and have a nice day :D

wassalam.

No comments: