Saturday, May 12, 2012

lepas geram.haha.

assalamalaikum.


hai hai hai  semua orang. haha. thanks la buat korang  sebab sudi datang jenguk blog aku yang tak seghupe macam blog ni. haha. apa yang lepas geram nye. tak ada apa apa pun sebenarnya. saja nak bagi suspen part tajuk tu. haha.

aku tak tahu nak buat benda ape dah, selain daripada baca novel. haha. sebenarnya banyak je benda boleh buat time cuti ni. tapi bila part kerje je. mesti banyak songeh. hari tu, dah tepon kerja kosong kat taska puncak alam. bukan hari tu, tapi bulan lepas. hahaha. semua ada. tempat tinggal makanan.. semua dah disediakan. tapi bila dah lama2 cengkelat pulak.lagi lagi bila mintak ummi (penjaga taska) alamat tak bagi sampai sekarang, tak reply. memang luntur hati la. tunggu cuti sem yang depan punya, hahaha. nampak tu cengkelat sungguh.


lepas tu bila duit masuk akaun. tak payah la kot nak kerja. duit free free je masuk. enough la kott. hahaha..kot kot laa.itulah rejeki. tapi bila nak cari tu yang cengkelat. bape banyak aku guna cengkelat daa. haha.semalam, seperti yang dijanjikan la. kira nazar la jugak. kalau aku dapat lesen , aku belanja family aku kepci. tunggu semua ada kat rumah dulu baru boleh beli. budak2 asrama dah balik. apa lagi. beli laa. haha. sekali sekali belanja kan,?rasa seronok sangat sangat bila dah tunaikan nazar ni . Alhamdulillah! :D - lepas tu yang jaga kepci tu anak murid mak. tak sangka pulak dia kenal kitorang. cuma aku je tak bape ingat sangat dia. siap dia hapal nama aku dengan adik bawah aku. lepas tu dia cakap macam ni " dah besar korang ni makin cantik pulak" hahaha. kembang kembung wey. okfine. tak. haha


aku rasa lega gila bila tak payah nak ada kelas memandu tu lagi. sebab. sebab banyak sebab.haha. tak payah nak dengar cikgu marah marah lagi. lepas tu  kata kat aku macam ni. " sorry, saya marah awak,sebenarnya saya ada masalah keluarga" <----- see? aku tak kisah lagi kalau aku buat salah tapi bila aku tahu sebab dia marah aku lain nya bersebab. panas je hati -__-'..pastu berjela la dia ceghite. yang aku ni la dah tengah drive kat jalan raya. menadah la telinga aku nak dengar. sebab tu aku nak cepat belajar. kalau cikgu pompuan boleh jugak aku gurau gurau. kalau lelaki. no way man. haha


itulah ceghite nye. haha. tak baik kutuk cikgu sendiri. hahaha. ain kata, tak pe. tak pe lah jadinye. hahaha :D


okay, pepagi macam ni aku dah berusaha nak update blog. haha.


have a nice day and happy saturday!

wassalam. :)

No comments: