Sunday, January 20, 2013

aku dan mimpi

Assalamaualaikum

dan salam sejahtera. :) 

Baru baru ni aku ada cuti mid sem. Time cuti sem tu aku jadi surirumah kejap selama seminggu. haha. beselaah. okay. aku jadi speechless tang sini. ermm. nak taip apa ni. okay mimpi. 

aku tak tahu ini mimpi memain atau nak bagi petunjuk untuk aku ni haaa. tapi tulah. susah nak cakap. sebenarnya dah lama mimpi macam ni. tapi hari tu, ada lah macam aku kapel ngan someone aku kenal tu. tapi tak tahu kenapa dia. pastu kenapa entah dalam mimpi tu aku rasa gembira. hati bebunga sampai bangun tido pon berbunga gak. ermm. tapi kenapa dia. mainan je tuuww. *sedapkan hati* hahaha.  

pastu, mimpi drama lain pulak. orang yang sama. ergh. tensi aku. cerita kat ija. ija kata kalau mimpi sebelum subuh tu betol. memang aku mimpi sblum subuh pon. takpe. mainan je tuuu. hahaha .okay rasa tak patut post kat sini. haha. tapi tangan gatal nak post. kalau nak post kat twitter panjang pulak. kang orang rimas pulak tengok twit aku. kan kan kan ? hahaha. so, conclusion nye. aku hanya mampu berdoa berharap menanti mencari teman hidup. apahal aku taip sebegitu rupa. persetankan semua itu. 

kalau rasa terabai terbuang masa baca post ite. maafkan ite eh. takpe, lepas ni ite post benda manafaat pulak. hii. :) 

// wassalam //

2 comments:

_aliahwafa_ said...

kau memang tengah mencari ek? boleh mintak tolong lecturer. lecturer tengah cari jodoh pun ada jugak. hahaha

nabila said...

Hahaha. Nak kata mencari tu. Tak delah sangat. Cuma tetiba datang dlm mimpi. Tu diaaa. Haha. Jngn kata sir mpw . :D