Tuesday, January 1, 2013

Dua ribu tiga belas.

Assalamualaikum.
Firstly, aku nak ucap happy new year ! Dan maaf zahir batin. Eh?  Okay kay kay. Bagi korang apa istimewa nya tahun baru?  Kenapa semua rasa happy bila tahun baru mncul?  Why why?
Okay, maybe sebab nak mula azam baru. Maybe jugak kamu kamu nak berhijrah jadi baik kpada yang lebih baik?  Ermmm. Bagus bagus. Bnda tu tak payah tunggu tahun baru pun takpe. Kalau nak berubah sekarang tu jugak boleh berubah kan  kan kan?  Haha. Nampak macm ayat sarcastic. Tapi ini bukan niat aku. Maklumlah dah lama tak update blog. Alahai, kalau update pun, sape pon yang baca. Owner blog ni jgak yg baca. Hakhakhak.
Tahun ni aku tak harap apa- apa. Cuma aku harapkan keberkatan menuntut ilmu, kebahagian keluarga, keserasian dalam persahabatan. Kalau jodoh nak mai tak pe lah jugak. Ehh?  Tercacul pulak. Haha
Okay, aku harap kamu kamu yang disana tu pun boleh cari apa yang baik untuk tahun ni. Okay?  Okay?  Okay?  Okay cool ! :D tapi jangan lupa sedara seIslam kat luar sana. Doakan mereka  PRAY FOR GAZA. mereka perlukan smangat kita untuk mereka bangkit. :')
Okay. Wassalam. :)

No comments: