Wednesday, January 2, 2013

hari pertama di persekolahan

Assalamualaikum,



Hai, pada bebudak yang baru nak masuk sekolah tu, jangan memalu nak cakap ngan cikgu yang korang nak pi tandas. kang tak pepasal tempat korang tulah tandas. hahaha. okay aku tak pernah buat. naseblah baik :) rasa macam nak bubuh je gambar aku first kat sekolah kat sini. tapi tapi tapi malas. hakhak. perasaan hari first masuk sekolah. bila mak ayah balik rumah je. duduk atas kerusi sensorang. menangis dalam hati. menangis dalam hati pon merah gak mata. tapi aku tak delah menangis smpai melalak menjerit semua tuu. aku kan insan yang cool. hahaha.

dah lama lama tu dapat sesuaikan diri dgan susasana baru. itu je nak cite. tak nak cite bebanyak kat sini. bahaya. hahaha. okay. yang paling terharunya bila cikgu tadika aku, smpai sekarang ingat nama aku. maybe sebab aku ada buli sorang budak lelaki. tulah cikgu ingat aku. kotlah. hahaha. k pasal budak laki tu sangat kelakar. mohon dia tak berdendam ngan aku smpai sekarang. hihi :) 

okay, itu je. wassalam.

1 comment:

Dy heartfina said...

xsgka dlu kecik2 ko suka buli org kan :P haha