Saturday, May 4, 2013

luah apa yang dirasa.

Hai//

Ni baca baik baik. mood tengah hambar macam harimau bintang ni. jaga jaga.

aku rasa musim politik cenggini. boleh kot kita luah apa yang terbuku kat hati dan turun ke twitter. aku tengah belajar twit macam tu okeh. kau sokong apa apa? tak perlu tahu kot. ni yang panas ni panas ni. *tarik nafas. hembus*

chill girl. chill.

aku tak nak tulis details. nanti kena penjara. K

nasib baik tengah cuti sem sekarang ni. nasibla sangat baik. wooo. kau nak aku tengok mengamuk macam semalam yang kononya orang blah sebab dengar aku mengamuk sebab bukak pintu besar besar and PERGH !

kay. dah over dah ni. fuhhh. k elok dah. kena tidur ni. bagi saya pil tido pelis. izin izin tak izin. nak jugak.

Kbye///

1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/