Wednesday, May 8, 2013

DAY 1 (2) # PENANG




Hai///

okay sambung balik. bila dah sampai penang dengan penuh keeksaitednya. kami dan bersama kereta bergerak ke ferry tetibe ada sorang mamat cina kat tengah tengah jalan kat traffic light pulak tu. van dia rosak. yang tak boleh blahnya bila senah tetibe jerit. "Acai buat apa kat situ" rupanya gaya dia, muka dia macam acai sikit. aku rasa dia tak baca kot blog aku ni. kelakar gila. satu kereta gelak tak reti nak berenti.


dari belakang nye je. kalau dari dedepan tak nampak macam classmate aku tu. hihi. harop dia tak baca. harroom. kay sambung lagi cerita pasal ferry. yang atas ni memang tak ada kaitan. maaf.

sebelum naik ferry tu kena bayar RM7.70. tak de la mahal. kira berbaloi la jugak. tapi kalau setiap hari naik ferry memang pokai la jawabnya. tapi memang berbaloi la gua cakap kat lu. ermm ye kot. okay aku malas sebenanrnya nak taip. biar gambar je la yang cite semuanya. K bye.

k.a ka. m.i mi :)

power rangers (sila la gelak)
taman kota lama 


ain :)

nasi goreng ratna. sedap gila !


makanan paling pemes kat sana 

semua ingat makan time ni.

lepas habis makan. pi check-in resort. pastu siap siap gi pantai. AYUH !














pasemboq. ada umphh! haha
okay, siap part ni. ada lagi sebenarnya. InsyaAllah, aku post eh. :)


terima kasih baca, bye/////

1 comment:

_aliahwafa_ said...

nasi goreng LADNA lah. ratna tu apa? ratnasari ha? hahah