Friday, October 25, 2013

holiday yang tak berapa holiday.

Assalamualaikum,

Hai, semorang yang masih sudi baca blog kita. justnak ucap kat kengkawan dan jugak aku Happy Holiday ! meh kita kuruskan badan time cuti yang tak berapa panjang sangat ni. hahaha

nak kerja memang tak lah. siapa pulak nak jaga budak kecik kat rumah ni. ada aku ,senang sikit nak tengok apa benda yang adik bongsu aku buat time kat rumah. kakaka. #kakyonggengster

dan bila kucing kau try nak memanja ngan kau. ini jadinya..





pepagi memang si bulat ni yang kacau segala kerja aku. tapi kira ttak forever alone la kat rumah kalau ada bulat ni. haha

tapi alkisahnya, si bulat ni pepetang duduk kat beranda depan termenung seseorang. hahaha. baru break up dengan pakwe mungkin. lek luu kumbang bukan sekuntum bulat. ahaha :D




kay, aku tahu tak bermanfaat tapi biar aku mengahalau segala habuk habuk sesawang dalam blog ni. supaya ia tambah segala bintang. dan sebenarnya cuti sem sekarang tak macam cuti. aku tetap ada amanah nak dilakukan kat kolej tuh. *nangis semahu mahunya*

okbye. ;')

No comments: