Saturday, October 12, 2013

sila ignore post yang ini

Hai,

......




*krik krik*

tak tahu nak post apa. macam macam benda dalam hati, tapi tak boleh percaya sangat kalau nak post kat sini. seriously.. sebab nanti kantoi. haha


so, dengan ini, sila ignore post aku yang ini. sangat tak bermanfaat. sekarang minggu final. dan paper terakhir aku yang ini terlalu panjang gapnya. so, study nye pun lama lagi la gamaknya. pastu kursus kawin lagi. kena paksa kursus kawin. baru na tunggu buat sesama dengan bakal suami la katakannn. hahaa. kbye.

dan bila aku punya blog edit sesikit sebab aku cepat bosan begitu jugak pembaca yang terlalu bosan dengan blog ai. haa. biar ada bintang. kakaw.





aku macam kura kura ni. terperangkap. ceeeh gituu. kdah dah. babai :D

No comments: