Sunday, July 12, 2015

Assalamualaikum,

Dah lama jugak aku biarkan blog aku bersarang. Sekarang lepas sahur baru rasa nak taip something dalam ni.

Sebenarnya sekarang aku excited nak cite pasal reunion kelas 5 IR aku malam tadi. Serious bes gila even tak semua yang ada. Tapi  rasa macam terubat kembali kenangan kat SAMJ dulu.  Dulu aku tak dela pandai sangat. Tapi aku tengok dorang smua dah berjaya sikit. Jadi orang la kata kaau. Hahaha. Dulu aku pengawas dalam kelas so kau ingat senang nak rapat ngan dorang satu kepala. Sebb aku jadi pengawas so ada la yang pandang sebelah mata. Tapi bila aku dah rapat rapat ngan mereka satu kelas, so tak de masalah. Even time sportcheck aku tolong la dorang tak rampas barang haram. Hahaha. kalau yang kena beg dengan cikgu tu aku tak boleh nak tolong la. Mana taknya kalau aku rampas habsi aku kena pulau ngan kengkawan. Sekali tu je lah.

Terima kasih tak terhingga pada pija and the geng sebab berjaya kumpulkan kitorang semua. Tapi kalau ramai lagi best ! InsyaAllah lain hari boleh kumpulkan lagi kann.


Tak lupa jugak kita sedekahkan Al-Fatihah pada arwah soleh dan arwah marzuri classmates  classmate kami. 







rugi balik awal sebab tak dpat nak snap gambar ngan dorang banyak kali. huhuhuh

2 comments:

khairul fatehah said...

baju biru tudung cekelat tu siapa ? ahaha

nabila said...

itu.. hahaah tak ingat nama dia siapa >_<