Friday, December 17, 2010

I miss u mak !

Assalamualaikum.. 


 

Mak..i miss u mak!..sungguh!!...klo sape yang tak tahu cite mesty ckap..''gediknya''..''ei..anak manja''..aku tak kisah orang nak cakap pe..seres beb..aku nak mintak maaf sangat sbab aku tak focus dalm kelas..time orang panggil..aku tak dgar..tyme orag cite.aku termenung..sori..lagi2 dak kelas aku..sori wey..aku tak dgar korang panggil name ak..jgan marah yerk.. jgan plak lepas ni korang dah fed up nak panggil aku..jangan ye..



Hari ni aku bertarung dgan kertas peksa KOM..aku men tulis je ape yang aku tahu..TAWAKKAL je le jawabnya..ok..sampai dsini saje.. 

aku tak de benda nak tulis selain ni..ni pon dari hati aku..betolbetol dari hati.. 


(^_^) _____.....  


Wassalam

No comments: