Sunday, December 12, 2010

ketandusan idea

Assalamualaikum.. 

Very good morning to our my friends..hahaha..aku sebenarnya tak tahu nak post untuk contest sempena IT WEEK..aku dah tara ada idea nak buat..tapi pada waktu yang sama aku nak timba pengalaman baru..tapi aku tak tahu nak buat pe..banyak la ko punye tapi..huhu.. 


Aku memang tara tahu beb..siang+malam..aku asyik pikir je nak buat pe..tapi satu idea pon tak boleh gune pakai..tapi itu tak bermaksud aku give up kan..give up ke?.aku rase aku dalam kategori tu kot.. 

Bunyi bising berdekatan umah aku ni..buat spoil mood aku untuk tulis post ni..sbnarnya..pokok dalam kawasan rumah aku ni..kene tebang..sebab JIRAN aku..aku bukan nak mengata jiran aku..tapi this reality..ok..ade ke jiran aku ni suh kitorang tebang pokok tu...sebab nak tambah umah die..masalah nye sekarang..ape kaitan kawasan umah ak ngan kawasan umah die..name pokok yang akan dijadikan kubu tu..pokok rambutan..memang dah lame pokok tu..zaman atok aku lagi..memang besar pon..tapi..kitorang selalu gak men kat pokok tu..huhu..tinggal kenangan..sengal la jiran aku ni..sengalsengalsengal!!!  


Aku tak bermaksud untuk mematikan semangat kejiranan aku..tapi hati aku ngah panas gile weh..errrr...dari dulu lagi..aku ingat ag time aku nak peksa UPSR..memang dah lame pon..time aku ngah study..boleh plak die karoeke..ish..aku bengang..aku ambek bnda yang berdekatan ngan aku..aku baling kat bumbung umah dorang..tapi tak berkesan jugak..aku nak je sound..tapi mulut tuan rumah tu..tak boleh jaga sangat..huh!..beselah orang dok kampung..bt je satu hal..tak sampai seminit..dah tersebar satu kampong.. 


ok..aku dah tak ade idea langsung..make me angry betol la.. aku kene ambek wuduk ni..hahha..boleh la ilang kemarahan aku ni..hi..

grrrr....MEOW!!!

Wassalam..

1 comment:

rotashia faizal said...

wooo... garangnya beliau... hahaha.. lain kali ambik bata rumah baling atas bumbung umah dia... biar belubang bumbung tu.. haha.. (gelak setan nie)