Thursday, January 6, 2011

Bestnya !

Assalamualaikum.. 




Aku buat post lagi nampaknya..walaupon aku sibuk dengan exam subject yang aku rasekan susah ini..huh..sebenarnya..aku nak jadikan memori aku kat dalam blog ni..heheh..macam pe je.. 


Time maghrib tadi..kawan-kawan serumah aku TASHIA , NANA , ngan MIA..beria-ria sangat ajak aku makan kat cafe..tapi aku kate..tak pe..sebab aku nak studi..studi lah sangat..sori ye housemate yang ku sayangi ! ..sori..lagi satu..kalau aku tinggal kat umah..boleh la..aku jaga pintu tu..nape ntah pintu umah kitorang..akhir-akhir ni asyik sakit je..aku pun tak paham la..dah panggil doktor..tapi tak datang-datang lagi..huh ! . 



And then..aku pon dok la umah sorang-sorang..aku pon isau gak kalau aku dok umah sorang-sorang..tambah-tambah kes yang berlaku kat kolej aku ni..heii..tak tahu nak story macam mane..so..aku buat-buat berani la..aku pon buat-buat studi la kononnya..time aku jawab soalan..aku tak berapa nak paham..so aku call la  membe aku.. hana ! 



Hana kate..susah la kalau nak cakap kat tepon..so die pon datang umah aku..tak lah cuak sangat kalau ade teman kan?..hahaha..memang rezeki aku la..ALLAH memang MAHA PENYAYANG ..sebenarnya..die suruh aku datang umah die..tapi..aku CEKELAT..yang jadi alasan. pintu umah aku..hahha..



Lepas je Hana datang..maka berduyun-duyun la orang yang datang umah aku..aku pon tak plan ngan dorang-dorang..hish..ALLAH memang MAHA MENGETAHUI..ape yang ade dalam fikiran kita..AMIN..huh..aku jadi lega la..hahaha..so umah aku yang tadinya sunyi sepi..jadi riang-riang raya..hahhaa.. 



Terima kasih buat semua .. Hana..Ika..Reen..Tira..Maya..Zira..Qira.. 

Saje nak promote-promote dorang..hahaha..^^, 



Wassalam...

No comments: