Wednesday, February 23, 2011

Aku cuak wey !

Assalamualaikum.. 

Wey..aku cuak wey..haha..aku tak tahu bendalah ni pernah terjadi kat korang ke tak..tak kisah la..yang penting aku cuak giler tadi..aku gile gembira bile aku boleh online..gilegile wey..hahaha..tak delah.. aku bese je..kalau aku tak boleh online..boleh aku tengok drama KAU LAKSANA BULAN..hahha...bes..lagi lagi hero die..setiap hari aku tidur lambat sebab cerita ni..sanggup aku.. 

Cerita ni best giler wey..ye..tapi cerita ni dah lama kat tv..aku kan dok asrama dulu..mane aku tahu ada cerita ni kat tv..sambung cerita tadi..aku cuak sebab aku tak dapat nak bukak blog tersayang aku ni..ish..aku tak tahu apa salah aku..=.=''..gelisah semacam wey..hahaha..aku bukak je blog..dia mintak country ngan no.phone..pastuh aku tak nak bagi no. phone..aku pun cube lagi..dah nak dkat 7 kali macam tulah.. 

So..aku pun ambik keputusan untuk isi je borang kecil itu..last-last..aku boleh bukak blog aku..Alhamdulillah..aku tarik nafas lega..''ooo..rupenye blog aku ni hidup agi''...hihi..aku tak tahu nak post apa yang penting..memang tak de idea..

Itu jelah kot..hihi..selamat maju jaya..thanks sesape yang bace post aku untuk kali ni..walaupun tak de content yang menarik hati anda..u r the best !!..ahahha.. 

Okay.

Wassalam..

3 comments:

EchA rAiEsYaH said...

huhu. . bl0g itu sgt brmkna :)

..bicara hati ke hati.. said...

betul tu echa..hahah..dah jadi sebahagian dari hidup dah..ihihi..

Epola said...

SGT SYG BELOG MAA. haha

salam singgah
Epola, jemput singgah? :)