Friday, February 11, 2011

Hepy Besday Mya Viva la Vida !

Assalamualaikum..

Hai everyone..hari ni..hari jadi kawan saya..hihi..sejak bile pulak ber'sayasaya' ni?..hookay..kita mulakan misi kita dengan membantai Mya Viva la Vida..sebenarnya nama beliau yang sebenar bukan lah seperti yang diatas..name sebenarnya..ehem..Mirya Zayanti..hihi..nak ulang balik ke..okay..MIRYA ZAYANTI !..ahaha..sori mya I terpaksa promote namamu disini..hihi.. 



Firstly..saya nak mintak maaf sesangat sebab lambat wish kat kamu..tak dapat nak join dorang baling Mya tepong and so on..sori.sebab saya busy dengan show.aduih..saya nak bagi hadiah kat Mya ni..nampak tak ada benda yang bercahaya dan berkilauan kat luar atau lebih senang kat angkasa raya..cececehh..ala..bunga api yang cantik-mantik tu..hihihi..cute sangat bunga api tuh..malam ni banyak pulak bunga api tu..saya dah tempah awal-awal dah bunga api tuh..so..suprise for U..hihi..terkejut tak?..hahha..itulah hadiah istimewa untuk Mya..sudah sudah..jangan merepek wey ! 

Okay..kat sini..aku nak story..macam mane aku boleh jumpa Mya buat pertama kalinya..cececechh..macam ape je..Time sem 1..aku tengah sesebok nak gi dewan sebab ada orientasi..yang aku tahu ahli rumah aku ada 2 orang je..Tashia dan jugak Nana..tetiba aku ngah pakai sandal aku..ada pulak Mya..so.kitorang berkenalan kat depan pintu rumah kitorang..begitulah alkisahnya.. 


Mula lah ceritera kami sebagai sahabat..semoga kekal hingga ke akhirnya..amin..amin cepat..amin..Mya ni kalau orang first time jumpa dia mesty orang ingat mya ni sorang yang HIPHOP..hahah..lagi satu..masa sem satu..adalah peristiwa diantara kamikami ni..hahah..peristiwa yang memang tidak dapat dilupakan dek akal..haha..kalau korang tahu mesti korang gelak punya..tak mau la ceritera kat sini..tak baik..hahah..tapi memang lawak la time tuh..hahahahahah.. 

Disini saya nak ucap :) 

- Semoga panjang umur dan dilimpahi rezeki yang melimpah ruah.. 
-Semoga sem ni dapat 4.5 ..hahah..lebih dah tu..
-Semoga dapat pasangan hidup..cepat mya..hahhaa.. 
-cepat-cepat lah kawin..hahaha 
-semoga kita dapat sesama jejalan gi The Mines lagi..hahhaa 
 
Macam terlebih la pulak..hahaha..one more lagi.. 

-semoga kita dapat bina KELAB PENCINTA KUCING..hahah..boleh tak? 

Aku dengan Mya ni ada minat yang sama..kami sukakan kucing..so sweet..lagi?..Tashia,Wafa,Farhana..and Nana akan menjadi salah sorang daripada kami..sebab beliau dah mula menunjukkan minat beliau terhadap kucing..hahaha..sape jadi pengerusi kelab pencinta Kucing ni? 

Hookay..panjang lebar nampak..:) 

Ok..akhir sekali.. 

Semoga ikatan persahabatan kita kan kekal buat selama-lamanya..amin.. 

Sayang kamooo:) 

Wassalam..

2 comments:

Mya said...

hahaha! ingtkn b mmg btol2 tempah bunga api sume tuuu.. adoii.. XD
anyway, thnks B!! friends4eva! and jgn sdeyh2 xdpt join smlm, nnt amek vid dr kak kam k :)
yg part psgn hdop tu abaikn.. yg part MINES tu hiraukn.. haha. lain kli kte pegi lg yee.. hope so laa.. :D
klau pengrsi klb pncinta kcing, nnt kte main osom ye tgok spe mng.. :D

nAna fArhAna said...

hahaha~ adE gak nme nAna at sni an..btWy..thNx..fr!end 4 eVa..