Sunday, March 13, 2011

Bila mak ayah aku bace blog aku:)

Assalamualaikum..

Ermmm..bila mak ayah aku yang tercinta dan aku amat sayang sangat..baca blog aku..huuuu..aku jadi terharu..ngih ngih..hati aku yang pada mulanya..cecececehh..ceritanya macam gini..ehem..okay..kita mula ye..adek aku dari rumah chat ngan aku..dia kata.. 

''yong..mak bace blog yong'' 

 

Apa lagi terkejut kucing la aku..kata adek aku..mak aku  puji blog aku..huuu..besnye..kan ary tu aku ada post pasal ni kan..(Aku Kuat kerana..)..mak aku cakap..''pandai yong buat puitis''..huuuu..seronoknya...pastuh mak aku gi tahu ayah aku... pehhhh..aku terharu dan sangat terharu..sangat- sangat...sampai sekarang perasaan gembira aku ni tak hilang tahu tak..huuuu..seronoknya.. 

Walaupun masalah banyak berlaku kat sekeliling aku..tapi aku hampir boleh lupakan semua tu..sebab mak ayah aku..huuu..hati aku mekar kembali..hahaha..seronoknya..kalau mak ayah aku gembira..aku pun gembira..bukankah itu yang kita sebagai anak-anak nak daripada mak dan ayah kita?hahha..cehhh.. bermadah pula aku kat sini..

Sebab nya..memang aku sayangkan family aku..tapi tulah..aku asyik malas nak belajar je..kihkihkih..okay..yang penting aku happy..hahahah..pastu..sambil aku chat chat ngan adek aku..beselah orang pompuan kan..hahah..cecite apa masalah kita..HAH..lega..kenekan orang ..kutuk orang..hahaha..aku memang jahat..tak tahu ke?..hahah..  

Dengar cite adek aku beli cite korea..hahah..ni yang nak balik umah cepat ni..hahaha..okay lupakan..hahah..okay..aku seronokk..aku tak pernah tunjuk gmbar family aku kan?..lain kali kalau aku dah snap lelawa..aku upload kat blog ye..hihihi:)..kalau tak nak tengok pun tak pe..hihi..tapi aku tak privatekan blog aku..HAHAHAHA..

DONE..:)  

..Aku sayang family aku..

wassalam..




No comments: