Sunday, March 6, 2011

Untuk Ekin :)

Assalamualaikum.. 


Sebelum tu jangan lupa ungkap..Bismillahirrahmanirrahim.. 


Kita kena baca doa makan sebelum kita mengenakan orang..befday girl la katakan..hahahaha..habis la ko ekin..aku akan buli kau kat sini..hahaha..sebelum tu..aku nak ucap HAPPY BIRTDAY to you..

 

Minta maaf pada kamuu..sebab promote namamu di sini..hihi..apa salahnya kan..nak abadikan dalam blog..aku ni bukan fasih sangt dalamt bab menghafal tarikh lahir ni..sebab tulah aku buat kat sini..hihi..senang la nanti..kihkihkih.. 

Dah tua ko tahun ni.it's mean..aku kena panggil kau kakak la..HYE KAKAK..hahah..dah tua kamu..time aku sekolah menengah..kami berdua suka main lari-lari..sapa yang menang..mestilah si Ekin ni..kuat lari ni..aktif dalam koko..bola tampar..suka warna biru..aku suka berkawan dengan Ekin..sebab karakter dia..yang lain dari orang lain..maksudnya..dia ni jadi diri sendiri.. 

Salah satu sifat yang ada kat dalam diri Ekin ni..first thing..aku suka kan kecekalan dia..dalam mengahadpi hidup..ekin tetap tabah..demi keluarga..aku sukakan sifat dia yang ini..kalau diberi kerja..dia mesti pantas je buat..itu yang aku nampak pada diri dia..tapi..aku juga sukakan sifat dia yang ceria..kalau dia gelak..memang tak ingat dunia..oppss..terlebih sudah.. 

Aku terpaksa curi gambar kau yang HOT lagi HIT...haha

Aku nak wish kat kau ni..dengar tau.. ehem.. 

  • Yang first..mesti lah aku akan ucap..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..AMIN.. 
  • Aku nak ucap kat kau..tabahlah mengahadapi cabaran di dunia.. 
  • Semoga kau dapat apa yang hajat selama ni..  
  • Teruskan usaha anda untuk maju!!CHAIYOOKK!!.  
Walauapapun berlaku..aku tetap anggap kau kawan aku..hish..rasa nak nangis pulak..okay..sebagai kawan..aku sayangkan kau..Wey..jangan marah kat aku tau...kalau aku ada sakitkan hati kau sebab aku buat post ni untuk kau..minta maaf ya..KAKAK..hahhaa..

Aku harap persahabatan kita.takkan putus..buat selamanya..:)senyum selalooo.. 

Wassalam..