Sunday, April 10, 2011

kenangan buat kami semua :)

Assalamualaikum..

Hai guys..harap sihat selaluuu..sementara penat aku berkurangan..baik aku update blog cepat-cepat.hari ini kami ada banyak aktiviti yang perlu dilakukan buat kami semua satu asasi..bagi sem 3 dan juga sem 2..rasa macam cepat masa berlalu..tup tup..kami akan menuju ke perjuangan masing-masing..tapi aku harap sangat jalinan yang terjalin ni takkan hilang selamanya.. 


Walaupun dugaan pada akhir sem ni semakin mencabar..tapi..tabahkanlah hati ni Ya Allah..pasti ada hikmah disebaliknya..maafkan aku..aku sebenarnya tak nak cakap panjang di sini..aku tak tahu la..sekarang ni..aku ni cepat gila penat..nak kata buat kerja..tak delah sangat..bila nak cuba tidur..memang susah betul nak lelap mata ni..hisshh..nak sambung buat asignment yang berhabuk memang tak de mud..ermm..nothing to say... 


Tapi dinner untuk malam ni..aku tabik..kepada PERSIS yang berusaha untuk melakukan apa yang terbaik untuk satu malam sahaja..pada orang orang yang membantu juga..anda memang hebat..*gaya macam dorang baca je belog aku..*..terima kasih.. 






aku hanya dapat lampirkan gambar ni semua je..hihi..sori ye..nilah my blogger friends and my lovely friends..haha..cayalah..:) 

Memang ramai yang melaram malam ni..toink toink..walaupun aku rasa macam tak sesihat dan seaktif selalu..tapi malam ni memang seronok..thanks semua..dahlah..aku tak nak tulis panjang sangat..nanti korang bosan pulak sebab nya aku tak semangat nak tulis..tapi korang-korang memang best.. 


Buku 555 : terima kasih sebab maafkan aku :) 
                :maybe aku tak update belog tercinta ni macam selalu..sebabnya aku tak berapa nak sihat..bila tak berapa nak sihat..tak de idea..kalau tak de idea...macam mana nak update belog tercinta?..:)
                

Wassalam..

4 comments:

Ahmad Hidayat said...

penat ke malas??? cuba jujur sikit...haha

..bicara hati ke hati.. said...

hahaha..ngek la..aku rasa dua-dua kot.hahaha..:P

Farhan Zulhusmi said...

alhamdulillah...selesai juga......:-)

..bicara hati ke hati.. said...

paan:betul tu..alhamdulillah..:]