Friday, April 22, 2011

tak payah nak gune sangat lah !

Assalamualaikum.. 


Hai pe kabo..maybe entry ni berbaur emosi yang tidak menggunung sangat..hanya calm down saja..Insya-Allah..bayangkanlah orang dah tak de kat dunia ni..  aku buka facebook..aku nmpak arwah online..tak keseram namanye tuh..rupanya awek dia yang guna account dia..HELLO!..u ada account sendiri tak nak guna..buat apa nak guna acc lain..pikirlah weyyy..!..family dia tak lah over sangat macam kau..please lah..nasib baik kau kawan aku..kalau tak dah lama aku serang kau..huh !.. bukan sekali aku terkejut arwah online..banyak kali tau!huh! ..aku rasa macam arwah ada je..stop it !


OK STOP IT !.


Sampai situ je..tak yah cerita kat luar..emosi kian menurun secara mendadak..dengan kerisauan yang mengggunung tentang final..tapi tetap buat rilek mangga..hahaha..tengok movie and so on..mak baru pesan tadi..jangan biar perut kosong..okay..aku kena cari makanan sekarang..sekarang !..haha..habis la aku selongkar semua tempat kat rumah ni kang..okay..stop it.. 



..Wassalam..

4 comments:

rotashia faizal said...

b semakin hari semakin menganas.. XD

tak patut on fb orang... =.="

Mya said...

gilaaaaa!! cuak kowwwwttt.. sengal btol. haihh..

..bicara hati ke hati.. said...

Tashia :..hahaha..ganas ye..tahu tak pe..tak baik on fb orang..ingat dia bini ke?hahah

..bicara hati ke hati.. said...

Mya:hahaha..mya cuak ke?hahhaah/\..kalu mya mesti dah takot dah..hahah..