Wednesday, May 11, 2011

baik punye..haha

Assalamualaikum.. 


Hye semua !!malam sudah menjelma..ramai yang sudah ketiduran..kat rumah tak de kawan..mak gi kursus..boring =.='..akhirnya..ambil keputusan untuk mengonlinekan diri sentiasa..hahaha..practice buat bendalah apa tu..doodle  yang comel lagi cute..haha..tapi versi aku buat ni macam kurang pro lagi la..haha..sambil menonton realiti tv bersamamu..sangat meruntun jiwa..sambil sambil buat doodle..kihkihkih..akhirnya jadi can gini..haha.. jangan ketawa..senyum je boleh.. 

Aku tak pro lagi..sekarang ni aku gune photoshop CS3..tapi yang latest punya CS5..tak tahu la ada yang lagi latest lagi kan?itu pun aku boring..aku main buat je..kihkihkih..seperti yang aku cakap tadi..boleh senyum je..tak leh ketawa..tapi aku rasa cuti aku tak lama kott..huuu..tak delah practice buat doodle sangat...kalau buat bendalah ni tak yah guna apa-apa..just ada software ni..that's all..dah faham kan?haha..okay tu je nak mencapap..  

Selamat malam semua..hihihi:]

..Wassalam..

2 comments:

Farhan Zulhusmi said...

selamat malam juga...
farhatun nabila...wtkan farhan punya satu....
hehehe

..bicara hati ke hati.. said...

hahahah..kena tunggu pro dulu baru boleh btkan untuk paan cantik2..hihi:)