Friday, June 3, 2011

kesabaran perlu ada di saat ini..

Assalamualikum.. 


Hai semua..aku tak update sangat sebab aku baru je daftar wifi kat tempat aku..sooooo..sekarang aku bleh ka update kan?haha..dengan daya usaha yang lebih aku merajinkan diri untuk menupdatekan apa yang patut sekarang ni..rasa macam tak puas hati dengan seseorang..haha..kritikal ni..wahahah..rase macam nak serang..tapi relak dulu..tu nanti nanti dulu..sabo sabo sabo..


Okay..sekarang ni aku berada di sem baru tapi aku tetap duk kolej aku yang lama..kena sambung kat sini gak..dah sain kontrak kan?haha..macam ape je..so..dengan azam yang kuat..kembali juge ke kolej yang amat amat amat amat..'tercinta' ni..paham tak paham?mula-mula sem mestilah buat macam budak baru kat sini.padahal dah setahun kat sini..tak nak join senarnya..tapi ade kaitan dengan sesuatu yang penting..so..kena join..memang habis habisan la kena..adoyai..''ego tu buang pijak!!''memang tak boleh bla ayat ni..haha..sape yang nak gune..gune la..aku war warkan korang gunekan..untuk main main..haha.. 


Time kemas barang..budak bru masuk la katekan..kemas barang pun skema skema..awal kemas barang..haha..memang tak yah cakap la..penat sangat time tuh..dengan membawa box dari tingkat bwah ke tingkat 6..mak aihhh..macm2 sakit aku dapat..mule2 sakit pinggang..maybe effect aku angkat box berat kott..nak buat macam mana..benda dh jadi..aku ingat lagi time aku nak ambek wuduk kat INOVOLOGY hari tu..time aku nak basuh kaki..tetibe pingganga aku macam terseliuh..sakit jangan cakap la..sakit gile gile gile..nak jalan tak leh nak melangkah tak leh..haisshh..macam-macam penyakit..rasa nak nangis time tuh..sebab sakit gile..tapi tetap gaghkan diri..bersemangat tak aku?hahaha... 


Lepastu..sakit tekak pulak..cobaan..habihlah aku punya batuk bkan baik seminggu..sebulan kot baru baik..sebab aku dah lama tak batuk macam ni..dari sem 1 time aku asasi hari tu..time tu pun baru baru masuk dah batuk teruk..lama pulak tuh..=.=..tapi aku harap sangat kali ni tak lama..harap harap la..amin amin.. 


Aku sebenarnya tak de benda nak cakap..apa yang ade kat kepala otak aku je..aku tulis..tapi kalau bab tak puas hati banyak sebenarnya..tak pasal-pasal sampai besok aku rase tak abis tulis post pasal ni..huhu..nanti nanti..sekali je kott aku tak gi..tu pun sebab ade program kat luar..kedekut badak sumbu betul la..itu pun dah inform kat fasi..tapi tak leh terima gak..macam terlebih sengal la..haishh..baik aku berenti kat sini..kalau tak tak pasal pasal merapu lagi merepek aku kat sini..huhu..=.='' 

Okay.. 

lain kali update lagi..babai.. 

Wassalam..

3 comments:

_aLiaHwaFa_ said...

EGO! pfffffffffffffffffffffcukt!

rotashia faizal said...

sabo b... abaikan yang tak patut tau.. relax tau.. :D

Perfect Two said...

ape benda ni?