Saturday, July 9, 2011

Kenduri Kendara :)

Assalamualaikum..




Gmbar diatas tak de kene mengene ngan post aku,gatal tngn nak letak*blog aku*..sbb ia comel!kahkah

*****

Haip,rasa penat ada lagi ..tapi tetap nak updte blog..haha..sebenarnya kenduri kat umah nenek aku ni kenduri sempena sambut bulan Ramadhan dengan kenduri arwah atuk aku..memang setiap tahun kitorang sekeluarga sebelah ayah aku memang bt kenduri ni sbelum bulan Ramadhan..hehe..best..minta maaf la kat kawan -kawan aku yang teringin nak pergi..tapi aku pulak yang lambt gi tahu..nanti kalau ada kenduri lagi,aku gi tahu korang ye..jangan risau..^^..hehe..satu asasi pun boleh..haha..tak pe..yang penting aku dapat ais krim free..haha..gempak!..mula2 malu2 tak nak,pastuh abang sedara aku offer agi..sambil kata 'rugi'..=.='.terus aku pergi kat motor aiskrim tu..okay,sebenarnya aku memang nak..haha..tapi alhamdulillah,kenduri nya berjalan dengan lancar..orangmasjid ramai yg dtg..alhamdulillah..minta maaf kali ni tara ada gambar..tak cantik la gmbarnya..lain kali aku masukkan..:) yang aku paling sronok..dapat eratkan lagi sillaturrahim antara saudara mara aku..menu utama kami nasi ambeng la..orang jawa kan?tak lepas tu semua..haha..alhamdulillah..kenyang..satsat..aku tak abis story lagi,aku try la ckap jowo,lidah berbelit ckap..pak cik aku gelak..haha..yang pnting aku seronok dengan mereka *walaupun assignment berlambak=.=''





Okay,kecapekan..:) 

..Wassalam..

4 comments:

maryam_azis said...

mak long!...x antar punn nasi ambeng kt cnie ckt :(

..bicara hati ke hati.. said...

hahaha..nanty klo antar,dah basi..hahaha..:)

hadinesta said...

kenduri ko bila B? aq nak mkn nasi minyak ni, cepat2 sikit.. :D

..bicara hati ke hati.. said...

hahahaha..ngek..ini prmintaan yg bkan2.haha..jgn risaulah..aku ajk ko pnye..kakakakahh..