Tuesday, October 25, 2011

hati senang dan gembira.

Assalamualaikum..

Hai! pagi pagi lagi dah online..semangat meehh..hahaha..semalam aku dapat photoshop..boleh la aku buat hobi aku tu dengan senang dengan lenang tanpa sebarang gangguan..mana taknya..selalunya aku guna trial..tu yang tensoon tuu..masalah serial number jeeww..haha..punya minat yang mendalam..nak buat cam na..tak boleh buat ape dahh..haha..jumaat lepas.aku ada beli drawing tablet..memang banyak fungsi laa..bagi akuu..kalau nak draw pun.SYOKGILAK..tak termampu nak cakap apee..terlalubnyak kata nak kata..hahaha..leka lah aku lepas ni dengan bendalah ni..kalau aku leka..pahampaham jelaa..aku dah lama cari bendalah ni..bila tanya je dengan tuan kedaii..mesti cakap..

''ape tuu?''
''adik cari tablet ye?kat sana''

padahal..bendalah yg aku cari tuu..bukan tablet la uncle..tablet memang saya tak mampuu..nak buat apee..dah ade laptopp..tapi cakap dalam hati jela..sebab aku pikir uncle ni lagi pandai dari akuu..rupanya kat situ memang takada..bila cari kat tingkat bawah..ber-round round kat situu..akhirnya jumpa wehh..melompat hati akuu..haha..thanks la kat ain,senah ngan along sebab tolong carikan jugak..bila aku dah beli..orang tanya jugak..''nape ko nak  beli ni?takde kaitan pon dengan banking tuu''..memang la tak de kena mengena..tapi it's for my hobby..hehehe..aku suka..hilang streess..hahaha..walaupun aku tak dela ambek pendidikan seni time sekolah menenagh..tapi kalau sekolah rendah tu adalah..haha..kalau dah minat draw..tak boleh nak buat ape daaa..haha..

ni..ada yang aku try buat dalam gif. tak tahu la jadi ke dokk..haha..tapi takleh masuk pulak kat sini..adokai..nilagi satu aku try buat ni.


aku tak tahu bunga ape..tapi aku nak buat bunga raya..macam takjadi jee..haha..apepun..aku sukaa..haha ..melukis boleh hilang stress..:)

K..itu jee..saja nak tulis ape ape..haha..

thank readingg..

..wassalam..

2 comments:

HasnahKasiran said...

snap la sikit ko time draw tu hihi. style sikit. :D

nabila said...

okayy! terimakasih:)