Thursday, November 3, 2011

luah rasa.

Assalamualaikum.

hai! maybe post ni ada sedikit berbaur emosi sikit..sikit la tak banyak punn..kalau tak nak baca tak pe..tekan je pangkah..ada aku kesah?sebenarnya cite dia macam nii..adala dak sekolah aku nak buat reunion ..dahlama nak buat reunion..tapi tak buat2 jugak..cakap huhahuha kat  group..tapi tak buat jugak..aku rasa macam eiii..so, aku pun masuk la campur ..konon-konon nak tolong itu ini..manalah tahu perlu pertolongan kan kan kan..so..aku contact la sorang sorang yang dah berabad -abad aku tak contact..bila ditanya..tak de respon..ni nak buat bbq ke tak ni..naseb dalam kampung jee..kalau luar kampung..masak2 aku tak nak pegii..okay fine..emosi..aku tak tahu nak luah kat sape..aku ni mana ada pakwe okay.. 

lepastu plan nak buat esokk..hari ni baru nak bincang..macam harrooomm..aku nak benda ni jadik jugak buat..walau macam mana carapunn..kalau tak jadik..maksudnya..aku fed-up!..haha..kalau nak buat kena la ada sifat sungguh2..ni takk..duduk melangot..tunggu responn..aku tepon sorang-sorang kang kalau tak berangkat memang nak kena senduk ngan aku..mesej pun tak reply..acane ni?!hidup hidup..pastuh..ada pulak sorang manusia ni..macam perli aku tak kuar rumah..cakap jelah..ko marah sebab tak dapat tengok wayang..macam kelapa betul laa..*tarik nafass..fuhhhh..*okay ..aku tak salahkan kelapa..dan kelapa tak bersalah dengan aku..haha..

haroomm..
harommm..
haroommmm. 

K. 

Wassalam..


No comments: