Sunday, December 11, 2011

Assalamualaikum.

Dah lama tak post blog cam gini.bila rasa nak post je mesti agak terbatas waktu dan line.tak kesah la orang cakap apa.masalahnya orang lain tak tahu masalah aku.haha.paham?tak paham ignore je.bila baru je masuk sem ni.banyak benda kena pikir.haha.asssignment and so on.lagi lagi dah jadi student bachelor.kena jadi macam pro.adohh.pastuh kebanyakan assignment banyak kena surf intrnet.internet kat sana dah la macam tak boleh diharap.so..nak cari inesetif lain, yang boleh menjerumuskan aku ni pada seorang yang peka isu masa kini.haha(perlu ke?). 

pasal tumblr.tak pasal pasal aku kena sign up lagi.akaun yang satu dirahsiakan.kalau terjumpa kira nasib la tuhh.haha.more secret about me.haha.tett.ignore.sekali sekala macam ni.apa salahnya.orang lain boleh buat.kenapa diri sendiri tak boleh nak manage sendiri.haha.kfine.cakap sorang-sorang.sampai sini,dah tak tahu nak taip apa. 

K.

wassalam.

3 comments:

khairul fatehah said...

mak long ada tumbr ? nk link ! ngee~ :)

khairul fatehah said...

mak long ada tumbr ? nk link ! ngee~ :)

nabila said...

ada ada..tapi odw tengah buat.hehe..nanti kita bg kat yamm..:)hehe