Sunday, December 11, 2011

senanghati.

Assalamualaikum.

Hai!.

rasa senang hati bila tengok mangkuk tingkat ni meningkat dan menurun.haha.maksud aku.aku punya line ni bercahaya bak nur.yelah daripada matahari hinggap kat situ.baik biarkan mangkuk tingkat kat situ.okay fine merepek.sebenarnya aku nak ada bb (berukband bukan blackberry_kalau ada dua2 okay kott) haha.senang sikit nak search tak payah segan nak menumpang kat orang punya tempat.tapi tulah, tak tahu nak decide macam mana.kalau boleh tak nak M or C.*paham sendiri* sebab aku macam kurang percaya.walaupun aku sekarang tengah guna salah satu daripadanya.haha.sebab aku dah merasa tu yang tak nak tuh.tak mau cite kat sini.kang jadi hott story pulak.haha.


tadi aku ada pergi majlis khatam Quran.digabung sekali dengan majlis cukur jambul.depan rumah je pong.kalau tak pergi tak manis pulak kan?haha.rasa nak ambik gambar tapi tengok orang sebelah ada camera  besar.terus sorok dalam poket.tak nak kuar daahh..haha.menyesal gak tak dapat ambik gambar baby comel kena cukur jambul.haha.dapat la jugak merasa pulut kuning.perghh.sedap wehh.tengok makcik dan nenek berzanji rasa macam nak cuba pulak.haha.teringat pulak pertandingan rawi time sekolah rendah.kelakar!.kfine tak de kena mengena.haha.

bosang kan cite aku.sape suruh hinggap sini.haha.gurau jeww. 

by the way.

itu je.

.wassalam.

#teringin jugak nak jadi blogger yang kerja tetap kembali.harapharap.haha :-/

1 comment:

khairul fatehah said...

mak long ! rindu~ :)
nk cckt pulut kunin ! hee~