Thursday, January 19, 2012

rahsia.

assaklamualaikum.


memang betol la orang ckap..kita tak boleh berahsia lama-lama..nanti terbongkar juga..ada benarnya statement ni...simpan rahsia salah..bongkar rahsia lagi la salah..nanti orang kata mungkir janji..macam mana kalau elok je simpan rahsia tu..tetibe orang lain yang tetibe tahu?..mesti lah terkejut..aku dah la jenis yang tak pandai nak menipu..sebab aku pikir..walau kita menipu sekalipun..mesti terbongkar jugak satu hari nanti..tak de gunanya nak berbohong..aku tak tahu nak selesaikan isu macam ni..otak pon dah jadi macam blank gila..huhu..lagi lagi bila dua dua kawan kita..mestilah pendamm jee..sakita tahu dok?..benda tu bukan diri sendiri minta tapi tiba tiba ia datang..nak buat macam mana..dan sila set dalam hati..allz iz well..haha

"mungkin ada hikmah yang kita dapat "

walaupun terselit sedikit ketensionan.tapi ada kebaikan yang menanti kita..InsyaAllah..haha..

*tetibe speechless* 

nanti lah aku pikir macam mana nak calm down kan bila situasi macam ni..sekarang tak de idea..bek gilee..

#yeay.dapat baucer buku.alhamdulillah..
#besok balik sempena raya cina.:)
#merelekskan diri yang dirundum kemurungan..insya Allah..


..wassalam..

1 comment:

_aLiaHwaFa_ said...

relax je, orang tak matang memang itu macam, :)